2777
2789

یه چیزایی هوس میکنم که نگو 

مثلا دلم قرمه سبزی می خواس امروز 

خودمم حالم بهم میخوره اگه غذا درست کنم

به شوهرم زنگ زدم گفتم گفت میخرم 

خرید آورد از همون رستورانی که غذاشو دوست دارم

ولی یه قاشق خوردم اونی نبود که دلم می خواست 

گفتم از قرمه سبزی های مامانت دلم می خواد

زنگ زد مامانش که میشه درست کنی بیایم؟

اونم گفت باشه و الان داره درست میکنه

خواهرشوهرم اینا هم اومدن هی میگن و میخندن به کارم

اصلا لوس نیستم ولی یجوری شدم که تا اون غذا رو نخورم تا صبح نمیتونم بخوابم

خوبیش اینه که شوهرم میگفت بچه نمی خوام و الان اینجوری میکنه براش

یاد آوریم میکنه به خاطر بچس نه تو

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نوش جانت 

من بارداری شهر غریب بودم هوس لوبیا پلوهای مامانمو کردم 

باور میکنی به حدی هوس کرده بودم مامان بزرگم که فوت شده رفته خواب مامانم بهش گفته من هوس لوبیا پلو کردم 

چون خودم نمی‌خواستم مامانم غصه بخوره بهش نگفتم 

آخرش هم تا آخر بارداری نشد بخورم 

و الان همچنان تو ذهنمه

من ماه اخرم،  هنوزم مست قرمه سبزیمـ

فقط هم قرمه خودمو میپسندم. 

نوش جونت،  هرچی دلت خواست به مادرها بگو برات بپزن. 

یه کم بگذره خودت میتونی بپزی. 

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

من اصلا نمیتونم بهش فکر کنم به مادر شوهرم بگم هوس دستپختتو کردم🤦🏼‍♀️

احتمالا حامله نشدی که این حس رو داشته باشی و بگی حتی دشمنم باشه ولی بگم فلان غذا رو بپز. 

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401