2777
2789
عنوان

چی کار کنم شوهرم بیشتر بیاد پیشم

239 بازدید | 17 پست

من عقدم شوهرم هفته ای یه بار اخر هفته ها فقط میبینم🥲وقتی پیش همیم باهم خیلی خوبیم خوش میگذره اما تو طول هفته اصلا به دیدنم نمیاد حدودا دو ساعت باهم فاصله داریم اون یه شهر دیگس

اخر هفته ها هم که همو میبینیم با خانوادش هستیم با خانوادش میان دنبالم میریم بیرون یا منو میبرن خونشون اصلا باهم تنها نمیشیم.دلم خیلی میگیره و تنگ میشه.ولی اون اصلا اینجوری نیست با این که وقتی باهمیم خوشیم اصلا دلش تنگ نمیشه سراغم نمیاد حتی اگه مریض بشم.فقط کار کار.دوسالم هست عقدیم هیچ کاری نمیکنن همش میگن همین روزا میرین سر خونه زندگیتون ولی هیچ کاری نمیکنن.خسته شدم ممکنه خودش از عمد لفتش بده؟اصلا مشکل جنسی هم نداره تو رو خدا به این ربطش ندین سالم سالمه ولی در کل اونجوری که میخوام توجه نمیکنه چی کار کنم رابطمون بهتر بشه بدون لین که من بگم بیاد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هیچی بندیه خدا شاید داره کار میکنه پول جمع کنه برای جشن وزندگی جدیدش مجبوره تحمل کنه

اخه من ازش درخواستی که بیشتر از توانش باشه ندارم چرا باید انقدر کار کنه ماهیانه فقط شیش تومن برام میزنه دیگه نه لیرونی نه خریدی نه هزینه ای

وضعشونم خوبه

اخه من ازش درخواستی که بیشتر از توانش باشه ندارم چرا باید انقدر کار کنه ماهیانه فقط شیش تومن برام می ...

همش که ربط به درخواست شما که نداره شاید تو خونش هست فرهنگ خانوادگیشونه زیاد تلاش کنه