2777
2789
عنوان

اکسیدان رنگ ابرو چند درصد

89 بازدید | 11 پست

برای رنگ ابرو باید از اکسیدان چند درصد استفاده کنم؟

رنگ ابروم شماره اش ۵ و ابرو های خودم قهوه ای روشنه همین رنگ ۵ تقریبا ولی چندتا تار سفید تو ابرو هام هست برای رنگ کردن اونا می خوام رنگ بذارم 

مخصوص ابرو هم هست رنگی که دارم

تو نت ۶ درصد و ۳ درصد رو نوشته بود برای رنگ ابرو

نمی دونم درسته یا نه؟اگه درسته ۳ یا ۶؟

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من رنگ‌ابرو میخرم‌،خودش یه اکسیدان‌کوچیکم‌توش داره...ولی خوب هر چی درصد اکسیدانت کمتر باشه رنگ تیره تر میشه ..

به من بگو بریم قدم بزنیم تو بارون🌧 چای بخوریم ،بخندیم 💑 دراز بکشیم زیر بارون🌨 من آدمِ این طبیعتم 🌲🌳☘🍀

من رنگ‌ابرو میخرم‌،خودش یه اکسیدان‌کوچیکم‌توش داره...ولی خوب هر چی درصد اکسیدانت کمتر باشه رنگ تیره ...

این اکسیدان نداشت

ببین من تغییر رنگ نمی خوام

می خوام تارهای سفیدم پوشیده بشه

برای همینم هم رنگ ابروی خودم رنگ رو گرفتم خودم رنگ ابروم شماره ۵

الان نمی دونم اکسیدان ۳ بزنم یا ۶،

این اکسیدان نداشتببین من تغییر رنگ نمی خواممی خوام تارهای سفیدم پوشیده بشهبرای همینم هم رنگ ابروی خو ...

پس با اکسیدان ۶ بزن..جلو آینه واستا هر وقت رنگ گرفت پاک کن ...با گوش پاک کن چک کن ..

به من بگو بریم قدم بزنیم تو بارون🌧 چای بخوریم ،بخندیم 💑 دراز بکشیم زیر بارون🌨 من آدمِ این طبیعتم 🌲🌳☘🍀

من ابروهامو رنگ نمیکنم میریزه ولی خیلی مشکیه چهرمم گندمیه برا تنوع چ رنگی بزنم

عزیزم اگه ابروهات پر هست ، رنگ قهوه ای روشن خیلی قشنگ میشه ...برو لوازم آرایشیا بگو رنگ مخصوص ابرو میخوام ،قهوه ای تیره و روشن دارن .همون موقع رنگ و میزاری شروع میکنه به روشن شدن هر وقت دیدی خوشت اومد پاک کن سریع ..من ابروهام باریکه میزنم جالب نمیشه چون باریکتر دیده میشه با رنگ ...آکوا هم میتونی استفاده کنی و سایه ابرو وقتی رنگ کردی