2777
2789
عنوان

قرص خوردم

| مشاهده متن کامل بحث + 572 بازدید | 45 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

این قرص‌ها چیه ؟؟برای چی میخوای شوهرتون خلاص کنید با خودکشی کردنت؟

من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔کاربر آقا درخواست دوستی بده تگش میکنم و ابروشو میبرم. پس حواستو جمع کن جوجه دو روزه                                    عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو 

حیف نیست خودت بمیری اما کسایی که اذیتت کردن راحت زندگی کنن

به پختگی که برسی می‌فهمی خیلی جاها نباید جواب بدهی و نباید به هر دلیلی وارد نبرد با آدم‌ها شوی.به پختگی که برسی می‌فهمی ضرورتی ندارد با دیگران بابت رفتارها و نظراتشان بجنگی و سعی کنی دیدگاه آنان را تغییر بدهی.به پختگی که برسی می‌فهمی باید آرام باشی و رها؛ چون توضیحات اضافه و تلاش‌های بیهوده، فقط وقت و انرژی تو را تلف می‌کنند.به پختگی که برسی در مقابل قضاوت‌ها و حرف‌ها خم به ابرو نمی‌آوریفقط لبخند می‌زنی و به راهت ادامه می‌دهی و کار خودت را می‌کنی

چرا واقعا فک میکنی با خودکشی..نفس راحت میکشی...عین ی چش بهم زدن خودتو میندازی تو عذاب ابدی و سخت جهنم

..وعده خدا حقه...توبه کن و شیر زیاد بخور یا برو  بیمارستان  خدا نکنه با گناه بزرگ خودکشی بمیری ک  ابدیتتو  ب باد دادی و هیچ راه نجاتیم نیست برات

ننکنید این کارو عه بزارید لحظات پایانی رو حداقل آروم باشم

اولا که نفس راحتی در کار نیست و تازه شروع میشه مشکلاتت...در ثانی فکر نکن بااینکارت همسرت ممکنه داغون بشه یا دلش میسوزه برات ب عکس ازت متنفر میشه که زندگیشو خراب کردی...دیدم که میگم نهایت در حقت لطف کنه تا سالت صبر کنه...و تومیمونی و عذااااااب ...عذاب الیم.پس دعا کن نمیری

ننکنید این کارو عه بزارید لحظات پایانی رو حداقل آروم باشم

لحظات آخر چرا میاید با روان کاربر ها بازی میکنید 

اگه میخوای خودکشی کنید اختیار زندگی خودتون رو دارید 

ولی روح و روان دیگران رو بهم نریزید

کسی قدر دل پاک مونه هرگز نمی دونه مو "موسی" هم ِبشُم "آسیه" از "آبُم" نمی گیره.نِفهمید و نمیفهمن مُنو درد مونه اینجا مو خط دکترُم خالو کسی قابُم نمی گیره 🍀

حیف نیست خودت بمیری اما کسایی که اذیتت کردن راحت زندگی کنن

اسی یه بار دیگه این جمله رو با دقت بخون

خدا کنه سلام واقعا ۷۰ تا ثواب داشته باشه خیلی روش حساب کردم در واقع تنها توشه ی آخرتمه 😁

سراغ دارم کسی با قرص خودکشی کرد نمرد ولی معده ش اذیت شده الان حالش بهتره از نظر روحی ولی ...

ترسناکترین گم کردن، گم کردن خودته... من خودمو گم کردم دعا کنید بتونم پیداش کنم

قرص معده ۷ عدد و قرص دایمت ۳ عدد خوردی؟ببین با ۳تا دایمتیکون هیچیت نمیشه به من قبل اندوسکوپی ۴عدد دادن خوردم هیچیم‌ نسد .قرص انتی رفلاکسم ۷ تا خوردی من تجربه ش دارم ۶ عدد خوردم با فاصله کم هیچیم نشده البته نه به قصد خودکشی برای درد معده و رفلاکس .بستری بودم و همزمان صدجور قرص معده می دادن بهم ولی کلا اگه پشیمونی شیر بخور زیاد و احتمالا اگه حالت تهوع گرفتی بالا بیار حتما .بعدشم تو تصمیم قطعی نداشتی برای خودکشی چون هیچ ادمی بعد از انجام خودکشی نمیاد تاپیک بزنه قطعا تو قرص خوردی از اثر تصمیم آنی و پشیمونی .الان سعی کن یا بری بیمارستان یا شیر زیاد بخوری و بالا بیاری .بعدش حتما در اسرع وقت برو پیش روانپزشک قرص های ارام بخش بهت میدن که حال روحیت خوب میکنه و باعث میشه به جای خودکشی فکر راه حل باشی برای مسکلاتت

کمه تعدادش بیار بالا تا زجر نکشید

برای دفعه دیگه قرص برنج بگیر😂💔🤌

کاش آنقدر آب داشتیم تا جهنم را خاموش کنیم و ای کاش آنقدر آتش داشتیم که بهشت را بسوزانیم تا مردم خدا را برای خودش بپرستند(زرتشت)😅🗿