2777
2789

ی شام خوشمزه که هوس کرده باشه براش درست میکنم و دوتایی میخوردیم بعدشم ی فیلم سینمایی رمانتیک دانلود میکنم میشینیم دوتایی نگاه میکنیم

کاش آنقدر آب داشتیم تا جهنم را خاموش کنیم و ای کاش آنقدر آتش داشتیم که بهشت را بسوزانیم تا مردم خدا را برای خودش بپرستند(زرتشت)😅🗿

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هر غذایی دلش میخاست واسش میخریدم

تمام سعیمو میکردم تاجایی بشه استرس نکشه حالش بد نباشه آرامش داشته باشه و دغدغه اش فقط خودش و بچش باشه نه چیز دیگه

پول میدادم بهش میبردمش خرید روحیش عوض بشه

خودم پیگیر نوبت مراجعه دکترش میبودم وخودم می‌بردم می‌آوردمش وهربار باذوق پیگیر میشدم که دکتر چی گفت و بچم چطوره

هر روزی ک کارم خلوت تربود باهم میرفتیم خرید سیسمونی و باهم اتاق بچمونو می‌چیدیم

تو کارای خونه واقعا کمکش میکردم یه وقتایی غذا حاضری میگرفتم یا میبردمش کبابی و رستوران وکافه

بهترین ماما و بیمارستان رو برای زایمانش میگرفتم

و برای بعد زایمانش کلی خوراکی مقوی میخریدم

در کل کاری میکردم بارداری و زایمانش به راحت ترین نحو ممکن بگذره و خاطره خوبی براش باشه

درخواستمو قبول کن کارت دارم فوری ،

قبول کردم 

💍H❤️          آقایون  درخواست ندین مرسی 🙏                          ‌                یه پسر دسته گل دارم که نفسم بنده به نفسش رادین قشنگم مامان خیلیییییی عاشقته ❤️🌹                       روژان خوشگلم بدجوری دلتنگتم عروسکم 🖤😭😭

هیچی ، صندلی می نشوندم پیش ظرفشویی ، می گفتم بشین بشور آخه خسته میشه ، گناه داره

زحمت میکشیدی 😂

💍H❤️          آقایون  درخواست ندین مرسی 🙏                          ‌                یه پسر دسته گل دارم که نفسم بنده به نفسش رادین قشنگم مامان خیلیییییی عاشقته ❤️🌹                       روژان خوشگلم بدجوری دلتنگتم عروسکم 🖤😭😭

بعدش ظرفارم میشستی دیگه،درسته؟😂

اره دیگه

البته قلبش بغلش میکردم میبردم میزاشتمش رو تخت خواب

کاش آنقدر آب داشتیم تا جهنم را خاموش کنیم و ای کاش آنقدر آتش داشتیم که بهشت را بسوزانیم تا مردم خدا را برای خودش بپرستند(زرتشت)😅🗿