2777
2789
عنوان

دعا برای بازگشت معشوق

96 بازدید | 18 پست

سلام دوستان دعا کنید عشقم برگرده حالم خوب نیست.خانوادم همه چی فهمیدند بعد به داداشش زنگ زدند و گفت ابرو و حیثیت منو بردی و اینکه برو سراغ زندگیت.جواب منم تلگرام نمیده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همین دیگه مشکلت اینه که پیام میدیبیخیال باشی خودش میاد ذات مردا همینه

برا من دوماه نیامد

فقط 13 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر تموم شدن سال 🌹یه جاهایی اشتباه کردی چون برات لازم بود، یه روزایی اعتماد کردی و ضربه خوردی چون باید درس میگرفتی، یه موقع هایی در روابط سمی و نامناسب وارد شدی و دلت شکست چون نیاز به تجربه داشتی... ولی نباید خودتو به خاطرش سرزنش کنی؛ چون تمام اشتباهات بخشی از مراحل رشد تو بوده! مراحلی که باید ازشون عبور کنی تا گوهر وجودیت رشد کنه و به کسی که میخوای و واقعا باید باشی تبدیل بشی. پس لطفا خودتو سرزنش نکن چون تو با اشتباهاتت تعریف نمیشی و تمام این مسیر بخشی از مراحل رشد و تکامل توعه تا خودتو بشناسی و بدونی از زندگیت چی میخوای... پس سخت نگیر رفیق، قدرِ خودت و لحظات زیبای زندگی رو بدون و ازش لذت ببر♥️

من بدون اون نمیتونم

ولی فعلا اون تونسته 

تا الان پیام دادی جواب نداده 

دو روز بیخیال شو ببین اصلا سمتت میاد 

یک طرفه که فایده نداره

بازم خودت میدونی

آنچه میدانم،آنچه را که میخواهم،نابود میکند
گفتم اگه زیادی خراب شده باشه ماجرا یا بهتر پیدا کنن میرن که اونم تا بهم بخوره سریع میان سراغ اکسشون

نامزد من باباش سرطان گرفت بار آخرم از ماشین پیادم کرد ینی صداشو برد بالا و اینا من گفتم پیاده میشم نگه داشت بعد دیگه خبری نشد نمدانم چیشد رابطه دوسالم اینطوری خراب شد

فقط 13 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر تموم شدن سال 🌹یه جاهایی اشتباه کردی چون برات لازم بود، یه روزایی اعتماد کردی و ضربه خوردی چون باید درس میگرفتی، یه موقع هایی در روابط سمی و نامناسب وارد شدی و دلت شکست چون نیاز به تجربه داشتی... ولی نباید خودتو به خاطرش سرزنش کنی؛ چون تمام اشتباهات بخشی از مراحل رشد تو بوده! مراحلی که باید ازشون عبور کنی تا گوهر وجودیت رشد کنه و به کسی که میخوای و واقعا باید باشی تبدیل بشی. پس لطفا خودتو سرزنش نکن چون تو با اشتباهاتت تعریف نمیشی و تمام این مسیر بخشی از مراحل رشد و تکامل توعه تا خودتو بشناسی و بدونی از زندگیت چی میخوای... پس سخت نگیر رفیق، قدرِ خودت و لحظات زیبای زندگی رو بدون و ازش لذت ببر♥️