2777
2789
عنوان

با شوهرم دعوا کردیم دیگه جواب پیاممو نداد

| مشاهده متن کامل بحث + 335 بازدید | 36 پست

تجربه خوذم از قهر بگم 

منم عقدم ولی خیلیییی قهر نکن براش عادی میشی و شدی ‌...

مخصوصا قهرها که بی دلیل هست 

و سعی کن به جای قهر با موضوع منطقی صحبت کنین اگر عصبانی هستی صبر کن عصبانیتت فرو بریزه بعدش وگرنه زندگی نمیتونی کنی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم من مث خودتم و بهت میگم که اینا برات تجربه میشه 

فقط اونقدری پیش نرو که محبتتون از دل هم بره 

با ناز و زبون خوش و خنده کاراتو راحت تر میتونی پیش ببری 

پیام بده به به بهونه ای بهش 

خدا به دلت نور بده عزیز جان 💛💫 برای هم دعا کنیم برای من هم
عزیزم من مث خودتم و بهت میگم که اینا برات تجربه میشه فقط اونقدری پیش نرو که محبتتون از دل هم بره با ...

اخه ب چ بهونه ای؟ 

میدونم این اخلاقم خیلی  بده ولی الان اصلا نمیدونم باید چیکار کنم 

شَبْز

با سیاست حذف قربون صدقه و... بکشونیش سمتت 

عمری ک اجل در عقبش می‌تازد هرکس که غم و غصه خورد می‌بازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو می‌آید ولی همراه نیست.&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر؟جان من ذاتیست بعضی ویژگی های بشر

نظری ندارم ولی تو خیلییییی منیمن ماهی یبار همین بساطو در میارم رو بنده خدااون خیلی باهام صبوره ولی چ ...

این کارا رو نکنید،آدما کم کم دلسرد میشن،شایدم تا آخر عمر با هم باشیدا ولی این ناراحتیا تاثیر میزاره رو کیفیت رابطه 

شاید رابطه ای که میتونست خیییییلی خوب باشه با این کارا یه رابطه عادی بشه و حیفه

فقط 24 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤
نظری ندارم ولی تو خیلییییی منیمن ماهی یبار همین بساطو در میارم رو بنده خدااون خیلی باهام صبوره ولی چ ...

وای لج کردن خیلی بده، منم همینم وقتی همسرم لج میکنه اصلا نمیتونم تحمل کنم اونم میگه مثل خودت دارم رفتار میکنم چرا ناراحت میشی🤦‍♀️

آمین شود هرآنچه میپنداری ..🫧🌷

تو در مقابل چیکار میکنی؟ 

هم خودمونو اذیت میکنیم هم اونارو

شَبْز