2777
2789

اومدم درد دل کنم

راه حل منطقی هم اگه دارید بهم بگید، هفت ماهه عقد کردیم خیلی از زندگی مشترک سر در نمیارم

من همیشه خیلی زیاد قهر میکنم و شوهرمم ب شدت از قهر بدش میاد

چند روز پیش طبق معمول قهر کردم و با ناراحتی باهاش برخورد کردم (سرزنش نکنید ب اندازه کافی سرزنش شدم این روزا) 

بعد ک ازش جدا شدم یکم فکر کردم دیدم کارم اشتباه بوده و ناراحتی و دلخوریمو سر اون بنده خدا خالی کرذم

بهش پیام دادم سر سنگین جواب داد

گفت میخام خودم باشم و خودم

دیگه جواب پیاممو نداد 

روز بعد بهش پیام دادم و عذر خواهی کرذم

یکم حرف زدیم و دعوا کردیم بهم گفت تو خودتو زدی ب خواب بیدار نمیشی

گفت من بخاطر همین قهر کردن‌های بی دلیلت حتی با خونواده ها حرف زدم اما درست نشدی، دیگه باهات حرفی ندارم 

و کلی خودشو نفرین کرد و این چیزا

منم دلم سوخت گفتم اینطوری نکن با خودت من ذوس ندارم ناراحت باشی و... جوابمو نداد 

منم بهش پیام دادم و گفتم من معذرت خواهی کردم بابت رفتارم ولی تو هم داری قهر میکنی دقیقا مثل من و همون رفتار اشتباه رو انجام میدی، حالا ک ب این جا رسیدیم دیگه بهم پیام نده و زنگ نزن کلا

اونم چهار روزه ک ن زنگ زده ن پیام داده 

میدونم ک مقصرم ولی غرورم اجازه نمیده دوباره پیام بدم

ی بار عذر خواهی کردم دیگه این کارا برا چیه، نظرتونو بگید مرسی

شَبْز

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب حقته دیگه دقای قهر میکنی و اشتی نمیکنی رفتار خودتو باهات میکنه  ناراحت میشی چرا

همونطور که از اسم کاربریم مشخصه اسمم هستی هست😁 (اسممو خیلی دوست دارم بابام انتخابش کرده) یک دختر مجردم مشغول تحصیل و تلاش برای اینده برای همگی یک زندگی سرشار از حس خوب و سلامتی و خوشی ارزو میکنم شمام اگر امضامو خوندین یک ارزوی قشنگ برام بکنید اگر تونستید به خودمم بگید چه ارزویی کردید😁 جدیدا مامان بزرگمو از دست دادم  زن خوبی بود اگر امضامو خوندین براش یک صلواتی چیزی بفرستین اگر فرستادین بگید منم برای رفتگانتون صلواتی چیزی بفرستم

نظری ندارم ولی تو خیلییییی منی

من ماهی یبار همین بساطو در میارم رو بنده خدا

اون خیلی باهام صبوره ولی چندماهی یبار مثل شوهر تو لج میکنه اونم

داعما یکسان نباشد حال دوران، غم مخور

عزیزجان نمیشه آدم هرکاری دوست داره انجام بده بعد بگه من که معذرت خواهی کردم،بعضی ناراحتیا با معذرت خواهی رفع نمیشه

فقط 24 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤