2777
2789

سلام خانوما من تو دوره عقد درخواست طلاق دادم مهریه بخشیدم وکالت طلاق گرفتم دادگاه رفتم که منو یه جلسه مشاوره فرستاد و گواهی عدم سازش گرفتم ابلاغیه اومده که بیست روز مهلت تجدید نظر داریم بعد از اون رای طلاق قطی میشه

میخواستم بدونم بعد از اتمام بیست روز دوباره باید برم دادگاه رای قطعی بگیرم ؟ یا خودشون صادر میکنن

و این که قاضی پرسید بارداری گفتم نه باکرم تو دادنامه هم نوشته زوجه باکره می‌باشد با این حساب پزشک قانونی هم میفرستن یا نه؟

و اینک شکفتن و سبز شدن در انتظار توست..🌱✨

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه درخواست تجدید نظر ندید هیچکدوم رای قطعی میشه دادنامه صادر میشه

ابلاغ میشه یا باید حضوری بریم از شعبه بگیریم؟ 

و اینک شکفتن و سبز شدن در انتظار توست..🌱✨

ابلاغیه میاد

میتونین ب سوال منم جواب بدین

همسرم از شخصی زمین خریده که سند مادر دارن چون از ارث بهشون رسیده بوده  سند تک برگ ندارن

حالا خواهر فروشنده مدعی شده که زمین مال منه 

در صورتی ک هر ۲ مدارکشون فقط سند مادری هست و هر کدوم میگن این قسمت مال منه

همسرم تا حدودی این زمین رو ساخته و ۴ دیواری شده

چند بار دادگاه رفتن اما هنوز رای قطعی داده نشده حالا چی میشه یعنی ما باید زمینو ب این خانوم بدیم؟ تکلیف ما چیه

جان منی❤️
میتونین ب سوال منم جواب بدینهمسرم از شخصی زمین خریده که سند مادر دارن چون از ارث بهشون رسیده بوده س ...

عزیزم این مسئله خیلی پیچیدست  حتما یه وکیل خوب توی امور ملکی بگیرید

چون سند مادره اول دادگاه باید ادعای مالکیت رسمی ا‌ون خانوم رو تایید کنه 

خب بنظرم با توجه به اینکه همسرتون هم از کسی خریده که اونم مالک بوده احتمال زیاد یا باید رضایت اون خانوم رو جلب کنید

و‌احتمالا دادگاه حکم ابطال معامله رو بده

بـه گـذشته بر میـگـردم به سـراغ خـاطـراتم....

میتونین ب سوال منم جواب بدینهمسرم از شخصی زمین خریده که سند مادر دارن چون از ارث بهشون رسیده بوده س ...

اگه ثابت بشه مال خواهرشه فک‌کنم پول وخسارت شمارو بابد اونی که بهدشما فروخته بده.