2777
2789

از اتاقا بگم؟ 

اتاق اول کمد مشکی، تخت یه نفره ( تشک دارم خودم)، میز آرایش نداره، در اتاق شیشه ای

اتاق دوم، تخت دو نفره ( باید هزینه کنم تشک و رو تختی و ملحفه دو نفره بخرم مجدد )، میز آرایش داره، کمد بهتر، درش عادیه ( شیشه ای نیست حس امنیت بیشتری داره 😆 )

از رو فیلم اسکرین گرفتم میفرستم صبر کنین

📍ساکن سرزمین پیتزا و پاستا 🍕 🍝 🇮🇹

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

طبق توصیفات اتاق دوم

دو تا مشکل داره اون یکی هزینه خرید تشک و وسایل خواب، یکی هم جا گیر بودن تخت دو نفره ( اتاق رو کوچیک میکنه ولی خود اتاق بهتره )

دو تا مشکل داره اون یکی هزینه خرید تشک و وسایل خواب، یکی هم جا گیر بودن تخت دو نفره ( اتاق رو کوچیک ...

اگه پولش رو داری با وجود اینکه تخت اشغالش میکنه این اتاق بهتره 

نورگیریش چطوره؟

ماورای باورهای ما، ماورای بودن ها و نبودن های ما، آنجا دشتی‌ست فراتر از همه‌ی تصورات راست و چپ؛ تو را آنجا خواهم دید.        

اگه پولش رو داری با وجود اینکه تخت اشغالش میکنه این اتاق بهتره نورگیریش چطوره؟

خودم مسافرتم ایرانم فعلا هفته دیگه برمیگردم به امید خدا 

پول دادم به دوستم بفرسته واسه املاکی و کارای اجاره میگه که

نورگیری و ویو دو اتاق یکیه 

خودم مسافرتم ایرانم فعلا هفته دیگه برمیگردم به امید خدا پول دادم به دوستم بفرسته واسه املاکی و کارای ...

پس همون دومی رو بگیر مبارکت باشه

ماورای باورهای ما، ماورای بودن ها و نبودن های ما، آنجا دشتی‌ست فراتر از همه‌ی تصورات راست و چپ؛ تو را آنجا خواهم دید.        

منظورم هزینه تشک هست

والا همین چن ماه پیش ۸۰یورو دادم تشک یه نفره خریدم دو نفره قطعا دو برابره مگر قبلی رو ببینم میتونم بفروشمش 

و گرنه همینجوری تشکی که رو دستم میمونه 🥲😂🫠 

والا همین چن ماه پیش ۸۰یورو دادم تشک یه نفره خریدم دو نفره قطعا دو برابره مگر قبلی رو ببینم میتونم ب ...

اره اونو حتما باید بفروشی وگرنه باید بذاری یه گوشه اتاق که جاگیره