2777
2789
عنوان

میشه موقع لیزر لباس زیر تنمون باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 2945 بازدید | 121 پست
نه من عینکش گرفتم زدم همجا زرد بود 😅رنگش مهم نیست اصلا فقط اون تیکه رو نبینه بخدا من میمیرم

خب پس خوبه که

من میترسم بعضی قسمتا رو با خودش بگه چرا سفید نیس این🫣😂

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برو جایی که اون قسمت رو خودت یاد میدن بزنی

واقعا هست؟   من چند ساله به خاطر همین مشکل نمی رم

یعنی خدا نکنه حرف از خدا بزنی و یه عده فکر می کنند نماینده خدا رو زمین هستی و می ریزن رو سرت تا عقده هاشون خالی کنند!

ینی اطراف کشاله ران رو لیزر کنه ولی بیکینی نه ؟ مهم همون جای اصلیه دیگه 😂

نه اونجا هم هست فقط این شورته اسمش لامبادا میگن چیه نمیدونم. وسطش باریکه از اونا خریدم که اون نقطه ی چیز رو نبینه بغلاش بزنه 😂

وا بعد از ازدواج مجبوری هر چند وقت یه بار بری دکتر زنان معاینه بشی اونجا دیگه چیکار میکنی

واییی خدا من خیلی خجالت میکشم با شوهر هم خجالت میکشم اصلا کاش نبود اون قسمتا 

بله اون ناحیه رو هم جنس هم نباید ببینه.

عجب بابا... اونوقت زن بخاد زایمان کنه چی؟ 

پروفایل عکس خودمه فقط با هوش مصنوعی یه تغییر کوچیک دادم،چون موهام خیلی کوتاهه.     -پناه.                                                           

بله اون ناحیه رو هم جنس هم نباید ببینه.

اگه هم جنس منحرف نباشه گناه نیست😬🙃

안녕하세요ありがち你好привет Hallo Bonjoun CiaoHola ........ ایییی چسی چسی چسی چسی😒😒😒😒 باشه بابا فهمیدیم بلدی فقط سلام کردی😑😑