2777
2789
عنوان

مدرسه هاااا

41 بازدید | 5 پست

سلام سلام بچه های عزیز ضمن  تبریک باز شودن مدارس و فرا رسیدن سال تحصیلی جدید و همچنین خرید لوازم تحریر نو لباس مدرسه ی نو مدرسه ی نو کفش نو کیف نو همه رو بهتون تبریک میگم ایشالا موفق باشید  دوستان عزیز تاپیک من فقط با این منظور زده شوده که به من  کمک کنید من رشته ی انسانی رو برداشتم و پایه ی دهم هستم  یکم استرس دارم چطوری درس بخونم سر در‌گم و  شما اگه با  روتین  خواستی درس میخونیم به من بگین تا من هم از اون استفاده کنم معدل امسالم خیلی اقتضا شود شودم ۱۷ و ۱۰ صدم میخوام از امسال جبران کنم اگر میشه فن هاتون و بگین اشتباهاتی که انجام دادین رو هم بگین تا بقیه انجام  ندن در نهایت بی نهایت از شما متشکرم 

درس میخونم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هعیییی اینطور که دهمی های پارسال میگن آدم وحشت میکنه از درس و مدرسه از الان استرس امتحانات و دارم

انسانی واقعا سخته البته رشته ی خودم چیز دیگه بوده ولی هر رشته ای برداری سختی های خودشو داره چه بخوای چه نخوای 

راجب امتحانات هم اصلا استرس نداشته باش 

من این همه استرس داشتم تهش چی شد ؟ دیپلم گرفتم تموم شد