2777
2789
عنوان

دعام برآورده میشه ایا

68 بازدید | 13 پست

سلام دوستان 

من کار مهمی دارم که بابتش دارم خیلی دعا میخونم این روزا. راهی هست که زودتر بشه فهمید دعام مستجاب میشه یا نه؟ 

میدونم که خدا صدای بنده هاش رو میشنوه و اگر این چیزی که من میخوام نشه، بهترش رو برام درنظر داره. ولی من حتما میخوام همین چیزی که توی ذهنمه بشه

خیلی خیلی استرس دارم ... تا تاریخ مشخصی باید درست شه . از شدت تپش قلب نمیتونم بخوابم درست

دعایی چیزی هست بشه خوند و عاقبت کار رو زودتر دید؟ 

سلام من دیشب یه دعایی خوندم که امام زمان و خواب ببینم بعدش گفتم اقا بهم بگو به حاجتم میرسم یانه شب خواب دیدم یکی ازم درباره روضه حضرت ابوالفضل پرسید میگم میتونه یه نشونه باشه یعنی بگه به حضرت ابوالفضل توسل کن تا حاجتت برآورده بشه

حالا شماهم به حضرت ابوالفضل توسل کن انشاالله حاجت روا بشی 

اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج سلام میشه برا حاجت رواییم یه حمد بخونید و ثواب شو تقدیم کنید به امام زمان عج اگه خوندی یه خبر بده تا منم برات بخونم ❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام من دیشب یه دعایی خوندم که امام زمان و خواب ببینم بعدش گفتم اقا بهم بگو به حاجتم میرسم یانه شب خ ...

ان شاالله که به حاجتت میرسی عزیزم ... من میدونی از طرفی دلم میخواد زودتر بدونم نتیجه چی میشه و از طرفی دل اینکه بشنوم نمیشه رو ندارم 😭😭

خودت دعایی سراغ داری برای حاجت روایی که سریع الاثر باشه؟ 

میفهمم چی میگی عزیزم درکت میکنم 

من  1000تا صلوات به نرجس خاتون با یه نماز که 313صلوات و سوره انافتحنا باید بخونی هدیه کردم بهشون 

نماز استغاثه امام زمان همیشه براشون صلوات و توحید و دعای فرج میخونم 

نماز حاجت روز پنجشنبه 

نماز امام علی که میگه هرکی بخونه گناهاش همه بخشیده میشه

دعای متقابل سلیمان 

نمازشب 

نماز اول وقت و دعا اخر نماز 

رعایت حجاب

دیگه چیزی یادم نمیاد ولی همه اینارو انجام دادم 

الانم امیدم به حضرت ابوالفضل 

اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج سلام میشه برا حاجت رواییم یه حمد بخونید و ثواب شو تقدیم کنید به امام زمان عج اگه خوندی یه خبر بده تا منم برات بخونم ❤️

میفهمم چی میگی عزیزم درکت میکنم من 1000تا صلوات به نرجس خاتون با یه نماز که 313صلوات و سوره انافتحن ...

خیلی ممنونم که به منم گفتی 

نمازی که برای نرجس خاتون خوندی، صلوات ها و انا فتحنا رو بعد از اتمام نماز خوندی یا مثلا توی دعای دست؟ 

و دعای مقاتل بن سلیمان رو چله برداشتی ؟ آداب خاصی داره خوندش؟ 

ممنونم ازت یکبار بخونم یا چله بردارم؟ چه آدابی داره خوندش؟

پنجشنبه: ۱۴ بار + ۱۰۰ صلوات

من هر روز به ازای هر وعده نماز سر اذان میخوندم یعنی ۵ بار در روز + پنجشنبه ها که آدابش گفتم

آره میتونی هرطور دوست داری بخونی

ولی من دیگه خسته شده بودم چون ۲_۳ ماه با نماز میخوندم بعدش خسته شدم به خدا همون روز گفتم اگه به صلاحم نیست نشونم بده نشانم داد که به صلاحم نیست

کاش اژدها بودم. هرکی اذیتم میکرد نه بحثی، نه چیزی، فقط هااااااحححح🐲🔥

خیلی ممنونم که به منم گفتی نمازی که برای نرجس خاتون خوندی، صلوات ها و انا فتحنا رو بعد از اتمام نماز ...

آیت الله مجتهدی(ره) در درس اخلاقشان فرمود:

بهترین وسیلۀ رسیدن به خـدا، اهـل بـیت(ع) هستند. چهل سال پیش، من گرفتاری داشتم. یکی از اولیای خدا در «کربلا» به من فرمودند: بـه حضرت نرجس خاتون، مادر امام زمان(ع) متوسّل شوید. ایشان چون مادر ولیّ وقـت ما هستند، به فـرزندشان مـی فرمایند که: پسرم! این شخص به من متوسّل شده. خواسته اش را بده.

هزار صلوات یا یک ختم قرآن نذر ایشان کن تا گرفتاریت برطرف شود. آقای الهی واعظ از قول بنده این مطلب را بـر روی منبر نقل کرده بودند. شخصی پیش من آمد و گفت: آقا من این کار را کردم و فوراً حاجتم را گرفتم.

توسّل به حضرت نرجس خاتون مادر امام زمان(ع)

دو رکعت نماز حاجت بخوانید. بعد سـیصد و سـیزده مرتبه صلوات بفرستید و یک بار «سورۀ مبارکة انا فتحنا» را قرائت کنید و ثواب آن را به حضرت نرجس خاتون(س)، مادر گرامی حضرت امام زمان(ع) هدیه کنید؛ آیت الله سیبویه، عموی مرحوم آیت الله میرزا احـمد آقـای سیبویه واعظ، در کربلا ساکن و صاحب رساله بودند. ایشان از اولیا بودند روزی به من فرمودند: در زمان ما (عصر غیبت) توسّل به حضرت نرجس خاتون کارها را زودتر راه می اندازد؛ چرا که وقتی مـادر بـه فرزند حرفی بزند، فرزند مجبور است به حرف مادر گوش بدهد.

استاد مجتهدی می فرماید: من هر موقع کارم گیر می کند، هزار صلوات نذر حضرت نرجس خاتون، مادر امام زمـان(ع) مـی کنم و کـارم درست می شود.

«اللّهم صلّ عـلی مـحمّد و آل مـحمّد و عجّل فرجهم»

خیلی ممنونم که به منم گفتی نمازی که برای نرجس خاتون خوندی، صلوات ها و انا فتحنا رو بعد از اتمام نماز ...

دعای متقابل و یه بار خوندم اونم نزدیک سحر از خواب بیدار شدم و داشتم به حاجتم فکر میکردم یهویی به دلم افتاد دعای متقابل و بخونم الان که فکرمیکنم مبینم خدا میخاسته بخونم که به دلم انداخته وگرنه من یه بار دیگه میخاستم بخونم ولی 30بار بیشتر نتونستم چون خسته شدم ولی این دفعه تا اخر خوندم ولی خوب اخراش یکم خسته شدم ولی بازم خوب بود 

دعای متقابلم میگن باید 100بار پشت سر هم بخونی 

من تو یک ساعت و 40دقیقه خوندم

دعای متقابل و یه بار خوندم اونم نزدیک سحر از خواب بیدار شدم و داشتم به حاجتم فکر میکردم یهویی به دلم ...

اها پس روش خوندش اینجوریه 

خیلی ممنونم ازت الهی خیر ببینی خیلی کمکم کردی 💙💙

اها پس روش خوندش اینجوریه خیلی ممنونم ازت الهی خیر ببینی خیلی کمکم کردی 💙💙

اره عزیزم بخون انشاالله حاجت روا میشی 

فدات 🥰