2777
2789
عنوان

خانوما بیاید تجربتون رو از لیزر بگین من فردا نوبت دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 524 بازدید | 45 پست
عزیزم ویس داده انقدر تند اسم دستگاه رو گفت درست نمیدونم ولی انگار گفت موتوتوپلاس 2025😂😂ولی صدرصد ا ...

😂😂اره فک کنم اشتباگفتی من نشنیدم همچین اسمی اصلا 

وشبی ک مادرم واس همیشه رفت من بزرگ شدم روحت شاد مادرم 1404/2/6من تواین تاریخ برای همیشه بی مادرشدم،حاضربودم ی عمرجموجورت کنم مامانم مریض باشی نوکریتوکنم ولی زنده باشی قدرتوندونستم 🖤هیچکس نفهمیدک من همون بچه لوس خانواده بودم که با رفتن مادرم نابودشدم،زندگی نمیکنم فق زندم همین😔

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

😂🤣ولی 2025اخرش بود

😂خوبه حداقل بروزه 

وشبی ک مادرم واس همیشه رفت من بزرگ شدم روحت شاد مادرم 1404/2/6من تواین تاریخ برای همیشه بی مادرشدم،حاضربودم ی عمرجموجورت کنم مامانم مریض باشی نوکریتوکنم ولی زنده باشی قدرتوندونستم 🖤هیچکس نفهمیدک من همون بچه لوس خانواده بودم که با رفتن مادرم نابودشدم،زندگی نمیکنم فق زندم همین😔

اره😂😂عزیزم بیوت خیلی غمگینم کرد متاسفم واقعا🖤🖤

ممنون 

دستگاه فقط کندلا خوبه اگه میخای نتیجه بگیری و بار اولته و...و اینکه قبل رفتن ب بیکینی میتونی زایلاپی بزنی برا درد البته درد نداره

آرام باش عزیزم،هیچ چیز ارزش اینهمه دلهره را ندارد،ما رفته ایم،و الان سال ۱۴۹۷ است...)

چندروز فاصله داره؟ یعنی بعد دوازده جلسه دیگه کلا مو رشد نمیکنه😍

نه بعدش هر شیش ماه میری شارژ 

بعدش هر سال یکبار شارژ

خواهر من دیگه مو در نمیاره 

فاصله هر ماه حدودا 

بستگی به رشد و ضخامت مو از اواسط جلسات فرق میکنه

دستگاه فقط کندلا خوبه اگه میخای نتیجه بگیری و بار اولته و...و اینکه قبل رفتن ب بیکینی میتونی زایلاپی ...

ممنون عزیزدلم

خدایا من را رها نکن هرجا که تو بامن باشی آنجا برایم بهشت است💚

نه بعدش هر شیش ماه میری شارژ بعدش هر سال یکبار شارژخواهر من دیگه مو در نمیاره فاصله هر ماه حدودا بست ...

وایی خیلی خوبه

مرسی گلم 

خدایا من را رها نکن هرجا که تو بامن باشی آنجا برایم بهشت است💚

بله کلالخت فقط سوتین هست

دردش کمه بعضی جاهایکم بیشتره وجلسه اول ودوم دردش ناچیزه بعدش ولتاژرومیبرن بالا بیشتردردداره وازجلسه ۲ به بعد یکم یکم میرزه

میکاپ آرتیست مشهد_mua