سلام وقتی اینجوری میشه واژنم و کشاله های رانم تیر میکشه با توجه به اینکه ابریزش ندارم ولی تو سونو گفته شده اب دور جنین مقداری کنه بنظرتوت ربطی به نشتی کیسه اب داره😐😐😐
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
فقط داریم حرف میزنیم. اونی که میخواد بگه "به من چه "باهاش موافقم .لطفا نظر نزاره. واقعا به تو چه .وقتت رو نلف من نکن.برو یه تاپیک دیگه که بهت مربوط باشه والله
یعنی ممکنه چون وقتی شلوار نمیپوشم کمتره خیلی ام میسوزه
برو دختر خوبمن خودم زایمان نکردم و بجه ندارم اما طفلی جاری منم مث شما بود تو بیمارستان کیسه ابش پاره شده بود و هی ابکی مانند میگفت ازش میرفته دکتر معاینه کرده بود برده بودنش سزارین
ببین به نظرم زنگ بزن دکترت یا پاشو برو بیمارستان ممکنه جنین مدفوع کرده باشه باید زود زایمان کنی .روز اخرت هم که هست .
فقط داریم حرف میزنیم. اونی که میخواد بگه "به من چه "باهاش موافقم .لطفا نظر نزاره. واقعا به تو چه .وقتت رو نلف من نکن.برو یه تاپیک دیگه که بهت مربوط باشه والله