2777
2789
عنوان

بروجردی ها لطفا بیایین

82 بازدید | 10 پست

خاله همسرم فوت شده بروجرد هستن و بروجردی هستن، بنظرتون بد میشه اگه همسرم تنها بره؟ ما ارتباط نداشتیم با همدیگه تازه منو هم یبار فحش بد دادن بهم. سکته کرده ۵۰ سالش بود

رسم هاشون چطوره میشه چهلم برم سر مزار فقط تموم بشه ؟ باهاشون حرف نزنم فقط برم فاتحه بخونم ببیننم و برگردم.

بده بنظرتون؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تو روت ؟ یا پیام ؟؟

جنگ جهانی تو روم. بعد فهمید دخترش الکی حرف زده و الکی این همه فحش و تهمت بهم زده خودش، حتی حاضر نشد معذرت خواهی کنه. گفت من خوشم ازت نیومده دنبال بهانه بودم

جنگ جهانی تو روم. بعد فهمید دخترش الکی حرف زده و الکی این همه فحش و تهمت بهم زده خودش، حتی حاضر نشد ...

خیلی بیشعور بودن ، برا خودت ارزش قائل باش اگ بری میگن بی عار بودو ببخشید نفهم بود بعدا بقیه ام ب خودشون اجازه میدن باهات بدتر رفتارکنن، ب شوهرتم بگو اونموقه پشتم نبودی بزنی تو دهنشون حالام تعیین تکلیف نکن ب خودم ربط داره بیام یا ن، از خانواده شوهر بمن فحش های خیلی زشت تو پیام دادن ، منم جواب ندادم شکایت کردم شلاق خورد طرف و۶۰ میلیون جزای نقدی ب دولت ، با همشونم قطع رابطه کردم....

خیلی بیشعور بودن ، برا خودت ارزش قائل باش اگ بری میگن بی عار بودو ببخشید نفهم بود بعدا بقیه ام ب خود ...

راست میگی خیلی بیعارم اگه برم. قسم خوردم فاتحه نخونم واسش الکی پِس پِس کنم جا فاتحه.

خیلی بدجنس بود