2777
2789

تاپیک خودم نیست مال دوستمه

خیلی رو یکی از فاکیلام کراشم و دوسش داذم بعد چند بار به بهونه های مختلف واسش پیام میفرستادم ولی از پیاماش مشخصع حسی بهم ندارع و خیلی سرد و مسخره جواب میده

الان رفتاراش باعث شدن مثل قبل خیلی عاشقش نباشم ….

اگ کراش شما اینجوری رفتار کنه باهاتون چه حسی میگیریذ

فقط 20 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

کاربری مشترک🛑زیر هجده سال تو تاپیکام نظرندین لطفا 🛑تیکر تاریخ احتمالیه رسیدن به آرزومه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شاید بازم نسبت بهش حس داشته باشم ولی کلا ول میکنم علاقه باید دوطرفه باشه توجه باید دوطرفه باشه به شخصه رابطه ای که بهم بیتوجهی بشه توش نمیمونم

حالا میخواد کراشم باشه دوست فامیل اشنا ...

جواب دادن به اجنبی ، مذهبیون افراطی و از این قبیل افراد که سعی در تحمیل عقایدشون داشته باشن رو در حد خودم نمیبینم و درصورت شناسایی جواب نخواهم داد .                                           بیا قرارمان این باشد سبز بمانیم در میان هزاران تاریکی 🌱 کاربری از ۰۳/۰۳ دست ینفر دیگس 🫠 

احترام ب خود و دور شدن

چجوری دور میشی

1
5
10
15
20
25
30
35
40

کاربری مشترک🛑زیر هجده سال تو تاپیکام نظرندین لطفا 🛑تیکر تاریخ احتمالیه رسیدن به آرزومه

نهمنم ازش بدم میادبهم بر میخورهمگه کیه پسره؟

والا بخدا

الان دوستم جواب پیام اخرشو نده؟

اون ازش یه سوال پرسیده با چند تا خنده پسره فقط فرستاده نمیدونم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دورشو خط میکشم دیگ دقیقا الان عین تو ام همه چیزش پاک کردم ک نخام چیزیو چک کنم و خودمو مسغول کار کردم ...

😂😂

1
5
10
15
20
25
30
35
40

والا بخداالان دوستم جواب پیام اخرشو نده؟اون ازش یه سوال پرسیده با چند تا خنده پسره فقط فرستاده نمیدو ...

وای نه

دوستت داره خودشو سبک میکنه واقعا

پسره پیش خودش میگه چقد اویزونه