2777
2789

ورودی یازدهمم مدرسه ما از شنبه شروع شده اما من خبر نداشتم از فردا میرم مدرسه جدیده همه ی بچه ها و آدما جدیدن استرس میگیرم چجوری پایه و خوب به نظر بیام من حقیقتش وقتی توی موقعیت و بین آدمای جدید قرار میگیرم معذب میشم بشدت جوری که فاز دفاعی میگیرم

یکی ازدوستای سال نهمم تو کلاسمه ولی خیلی شخصیت تندی داره با من نمیخوره ولی میگه فردا بیا پیش من چیکار کنم میگه من تا قبل از اینکه تو بیای تورو به بقیه و همه بچه ها معرفی کردم 

چجوری وقتی فردا میرم دختری باشم که خوب باشم و بتونم باهاشون ارتباط برقرار کنم و معذب نشم؟در مورد چیا باهاش حرف بزنم؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم همیشه این مشکلو داشتم نه تو مدرسه نه کلاس زبان و ورزش و... هیچوقت نتونستم رفیق پیدا کنم 

۰۴/۷/۶چقدر مضلومانه پر کشیدی رفیق قشنگم :) 💔🚶🏻‍♀️منتظر میمونم تا روزی که منم بمیرم و تو رو ببینم 🙂