2777
2789
عنوان

جشن شکوفه ها

517 بازدید | 54 پست

سلام فردا جشن شکوفه ها پسرم هست مث که فقط دو ساعته خودمم باهاش میرم،براش ظرف چاشت بزارم یا نه؟ چی بزارم امروز؟

برای که میز اول باشه با معلمش صحبت کنم یا نه چون بی دقتی میکنه نگرانم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

🔰 سلام و درود خدمت شما والدین گرامی امیدوارم که حال همگی خوب و خوش باشه 🌷😍

ان شاالله برای برگزاری جشن شکوفه‌ها طبق تاریخ  ِ تعیین شده به صورت کشوری

دوشنبه ۳۱ شهریور ماه

ساعت ۱۰ ، در مدرسه منتظر شما عزیزان هستیم 😍

لطفاً وسایل زیر همراه بچه‌ها باشه : 😊

کیف تحصیلی 🎒

قمقمه آب و یک خوراکی کوچک 🍬🍶

دفتر نقاشی 📗

مداد رنگی ✏️

📌طبق نظر همه ی اولیا عزیز کن در جلسه حضور داشتند ، تصمیم بر این شد بچه ها با یک شاخه ی گل در جشن شرکت کنند .❤️

📌لطفا گل پسرای عزیزمون با لباس فرم در جشن شرکت کنند. 😊

منتظر حضور گرم و صمیمی تون هستیم 💐

🔰 سلام و درود خدمت شما والدین گرامی امیدوارم که حال همگی خوب و خوش باشه 🌷😍ان شاالله برای برگزاری ...

اینو خانوم بچم فرستاده

س شنبه ی هفته ی قبل هم رفتیم جلسه ی آشنایی معلم با مادران

حواسش میره جا دوستاش و حواس اونا رو هم پرت میکنه تو مهد اینطوری بود

خود معلم تشخیص می ده کی کجا بشینه بهتره.خود من هیچ وقت سر این چیزا با معلم صحبت نکردم چون ما که تو کلاس نیستیم بدونیم وی بهتره.

جشنو که خوب راهنماییت کردن . اب و یه ساندویچ کوچولو براش ببر . برای میز اول از الان چیزی نگو ذهنیت معلم رو نسبت به خودت و بچه ات به هیچ سمت خاصی نبر . بذار اقلا یک ماه بگذره ببین روش کار معلم چیه و چی پیش میاد 

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚