2777
2789
سلام گلم خواستم بدونم شما سر دختر دومتون ک باردار شدین کار خاصی انجام دادین دارو تقویتی و دکتر رفتین ...

سلام ... اگر فقط ذخیره شما پایین هست و مشکل دیگه ندارید .. از من بشنوید فقط آرامش آرامش آرامش من طبیعی باردار شدم فقط یک ماه فراموش کردم قراره باردارشم و ذهنم رها بود همین

سلام گلم خواستم بدونم شما سر دختر دومتون ک باردار شدین کار خاصی انجام دادین دارو تقویتی و دکتر رفتین ...

من 5 سال پیش ذخیره تخمکم خیلی کم بود اما هنوز دارم پریود میشم ... میدونی این یعنی چی یعنی هنوز امکان بارداری دارم ... به قول دکترم من فقط نیاز به یک تخمک دارم نه هزاران تخمک پس نترس...

و باز به قول دکترم هر زن تا زمانی که پریود میشه پس باردار هم میشه...

من سن شما رو نمیدونم اما من زمانی که ذخیره تخمکم پایین بود سنم 42 بود یعنی نه تنها ذخیره تخمک پایین بود بلکه کیفیت تخمک هم پایین بود... یعنی با این شرایط ...

اما شما اگر سنت پایین هست که هیچ اگر سنت بالا هست ی قرص ویتامینی هست برای افزایش کیفیت تخمک اگر توان مالیت خوبه اوابوست بخر اما گرونه اگر توان مالی خوبی نداری Q10بخر خیلی برای کیفیت تخمک خوبه بعد خوردن قرص باید 75 روز مهلت بدی چون تخمک که از مصرف این قرص به وجود میاد تازه 75 تا 100 روز بعد آزاد میشه .. من خیلی مطالعه کردم

اما عزیزم بهترین کار اینکه همه چیز رو رها کنی و فکر رو خالی کنی و س ک س رو برای لذت انجام بدی نه برای بچه اینطور به نتیجه میرسی باور کن باز اگر سوال داشتی من هفته ای یکبار میام نی نی سایت .. جواب میدم

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

سلام ... اگر فقط ذخیره شما پایین هست و مشکل دیگه ندارید .. از من بشنوید فقط آرامش آرامش آرامش من طبی ...

عزمزمم من فک میکردم فقط مشکلم دخیره هست اما ی چکاب کلی خون دادم و متوجه شدم فقر شدید آهن دارم و کم خونم و اول باید اینو درمان کنم و علت باردار نشدنمم همینه مطمعنن

من 5 سال پیش ذخیره تخمکم خیلی کم بود اما هنوز دارم پریود میشم ... میدونی این یعنی چی یعنی هنوز امکان ...

من سنم الان ۳۱ هست و دارم دارو  تقویتی مث اووبوست و امگا۳ مولتی ویتامین و... مصرف میکنم

منم ذخیرم زیر ۱ هست ینی نزدیک ب صفره یه جورایی اما هر ماه پریود میشم و رحم و تخمدانمم سالمه خداروشکر 

پیاده روی هم میکنم و در کنارش قطره ویتاگنوس هم مصرف میکنم

اما باید حتما حتما آهن بدنمو  اوکی کنم تا شرایطم بهتر از اینا بشه و حتی اگه خدا خواست و باردار شدم باید حتما سرم آهن بزنم  چون جنین از خونم تغذیه میکنه