2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اسی الان بخاطر درس بچه هات برگرد ولی دیگه بچه دار نشو. برگرد و صبوری کن سعی کت با شوهرت صمیمی بشی با ...

میترسم برگردم بدتر شه وضعم و دوباره همین شرایط پیش بیاد اون وقتی عصبانی میشه اصلا منو نمیبینه که بخاد به من توجه کنه ببینه تو چه حالی هستم من دیگه نمیتونم باهاش صمیمی باشم چون دوستم نداره من نمیتونم فیلم بازی کنم

مرسی که حداقل درکم کردی واقعا خسته شدم هیچی از زندگیم نفهمیدم من ازش میترسم واقعا کاش هیچوقت خدا بهم ...

منم گاهی میگم کاش عقیم بودم بچه نداشتم ناشکری نمیکنم ولی این شرایط داره عذابم میده ...بخاطر بچه هام هی میگم عب نداره من همش 24 سالمه ولی پیر شدم نمیدونم چیکار کنم؟همش یه بغضی ته گلومه

اگه میتونی پولی ازش بگیری پدرت شرایط مالیش خوبه و حامیته جداشو مگه مجبوری اینقدر خودتو زجر میدی ولی بچه هاتو بیار پیش،خودت حتما

زمان زیادی گذشت....فهمیدم همیشه اونیکه میخوای نمیشه....!فهمیدم هرکسی که باهاته الزاما"دوستت"نیست....!فهمیدم کسیکه تونگاه اول ازش بدت میادیه روزی میشه صمیمی ترین دوستت وبالعکس.....!فهمیدم که بی تفاوتی بزرگترین انتقامه....!تنفریه نوع عشقه....!دلخوری وناراحتی ازمیزان اهمیته....!غروربزرگترین دشمنه....!و"خدا"بهترین دوسته 🌷🌹🌸
نداره که بده یه خونه داریم که هنوز تحویل ندادن نمیدونم شاید اگه بخاد اونو بده اصلا نمیشناسمش

قطعا نمیده

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            
من خیلی گذشت کردم تو این زندگی حتی خانواده خودش هم میدونن من صبوری زیاد کردم من مشکل ندارم مشکل از خ ...

چرا مشکل داری مشکل تو همین صبر سکوت بیش از حد هست 

یه جایی از زندگی باید محکم وایسی بگی نه و تمام 

همیشه سکوت کردن حل نکردن مشکلات می‌کشه اینجا به کار 

کاربر قدیمی هستم بخواطر به آدم عقده ای تعلیق شدم کورد زبانم و به زبانم افتخار میکنم❤️نظر مخالف داری با احترام ریپ بزن اگه عقده ای هستی ریپ نزن ممنون میشم 

بله مشکل زیاد داریم مخصوصا خودش باید خودش بخاد تغییر کنه به زور که نمیتونم تغییرش بدم هزار بار گفته ...

اون تغییر نمیکنه مگر تو تغییر کنی اینو طبق تجربه شخصی خودم میگم 

من 11سالم بود متاسفانه سر خیانت مادرم به پدرم 

زندگی پدرم که خوب نیس زنش عجوزه اس 

مادرم که ازدواج کرده اوایل خوب بود الان براش جهنمه

کاربر قدیمی هستم بخواطر به آدم عقده ای تعلیق شدم کورد زبانم و به زبانم افتخار میکنم❤️نظر مخالف داری با احترام ریپ بزن اگه عقده ای هستی ریپ نزن ممنون میشم 

اگه میتونی پولی ازش بگیری پدرت شرایط مالیش خوبه و حامیته جداشو مگه مجبوری اینقدر خودتو زجر میدی ولی ...

پدرم که شرایط مالی آنچنانی نداره بنده خدا کارگره خودشم نمیدونم چیزی میده یا نه