من ابلاغم ۱۲ ساعت دو تا مدرسه هست یعنی هر مدرسه ۱۲ ساعت هستم.دو تا مدرسه شیفت مخالف هن هستن.شوهرم گفت حالا که اینطوریه یکی از روزاتو دوشیفت برو که ۴ روز خونه باشی...منم گوش کردم و به معاون مدرسه دوم گفتم که فلان روزها برام درس بزاره.الان میترسم اگر اداره بفهمه برام بد بشه چون امروز فهمیدم قانونی نیست این کار.اینم بگم که من امسال سال دومم هست و تجربه زیادی نداشتمذو نمیدونستم که قانونی نیست...
بهش میگن ستونی رفتن یعنی دو شیفت در یک روز و خیلی از دبیرا این کار رو می کنن اصلا نگران نباش
خیلی طول کشید تا بفهمم کاری که خوشایند من نیست لزوما غلط نیست. انتظاراتی که از آدمها دارم هم لزوما درست نیست و اساسا من جای حق ننشستهام که متر و معیار درست و غلط باشم. این در ظاهر خیلی ساده به نظر میرسه ولی هم دهن من سرویس شد هم دهن زندگی تا من اینو بفهمم🙃
بله دو شیفت برداشتن در یک روز قانونی نیست. ولی اگه خود مدرسه مشکلی نداشته باهاش اگه هم اداره بخواد برخورد کنه با کسی برخورد میکنه که برنامه رو چیده
https://t.me/zhaazh_khaa کانال تلگرامم✍🏻 «مرد را انسان معنی میکنند و زن را مونث؛ و هرگاه زنی مثل انسانها رفتار کند، میگویند از مذکر تقلید کرده است.» سیمون دوبووار♀️=♂️پاترهد🧙🏻فدایی قلم به دست یعقوب لیث صفاری، حکیم ابوالقاسم فردوسی، علامه دهخدا و دکتر معین📝«بزار» نه و «بذار» (عکسا رو میگم)❌ مرگ بر هکسره🤬 حمایت از راجعبه_نه راجب_✌🏻
ولی امسال مرخصی بعد زایمان دارم تازه یک ماهش گذشته😁
'فَلَا تَعلَمُ نَفس مَا اخفِیَ لَهُم مِن قُرَّةِ اَعیُن جَزَاءً بِمَا کَانُوا یَعمَلُونَ' هیچکس نمیداند که برایش چه قرةالعین هایی پنهان کردهایم... [قرةالعین، همان اشکی است که از شدتِ شادی در چشم حلقه میزند و میچکد.] 🌸
سعی کن اداره نفهمه. به کسی هم نگ. ولی کاری ندارن. بعضی ها دوروزه می بندن
منم خواستم دوروزه ببندم گفتم خسته میشم نمیشه.معاون یکی از مدارسم بهم گفت اصلا نزار اداره متوجه بشه و از روی محبتش برنامه رو برام اینجوری چید.حالا سوالم اینه اگه من نگم ممکنه اداره خودبه خود برنامه هارو چک کنه و متوجه بشن؟
نه مشکلی نیست من پارسال داشتم دوشیفت تو یک روز ولی امسال مرخصی بعد زایمان دارم تازه یک ماهش گذشته😁
مرخصی بعد زایمان حقوق داره؟
من امسال خودم قبول شدم اما شخص فرهنگی نداریم ک یه سری سوالام رو ازش بپرسم برای همین ازت پرسیدم گل
نمیدانم چرا تحمل جمعیت را ندارم...تحمل زندگی فامیلی را ندارم...من آنقدر به تنهایی خود عادت کرده ام که در هر حالت دیگری خودم را بلافاصله تحت فشار و مظلوم حس میکنم..تا دور هستم دلم میخواهد نزدیک باشم و نزدیک که میشوم میبینم که اصلا استعدادش را ندارم...!
راستش با توجه به شرایط کشور تصمیم به مهاجرت گرفتیم برای همین میخواستم ۴ روزو آزاد باشم که برم کلاس زبان آلمانی و بتونیم بریم...خودم انگلیسی رو فول هستم ولی کشورای انگلیسی زبان خیلی سخته اپلای کردن برا همینم آلمانو انتخاب کردیم...