2777
2789

از دیروز خوشگل مشگل کرده بودم 

الان یکی از دوستاش زنگ زد گفت میایم خونتون 

بهم گفت مهمون داریم به دخترم گفتم بگو برو میوه بگیر 

برگشت گفت مامانت خیلی گوه میخوره 

دخترم آمد بهم گفت منم گفتم به جهنم 

نگیرع 

آمد چنتا زد تو گوشم 😑🥲هعی

🌱گاهی نمی‌فهمم حکمتت رو گله می کنم ناراحت میشم... اما بعد که نقشه ات رو میبینم :لبخند میزنم ومیگم«خدایاشکرت»که بهترش روبرام خواستی 🫀🤍(قانون زندگی) «ازهیچکس هیچی بعید نیست»«هست را اگر قدرندانی میشود بود»

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کاش دخترتو وارد قضیه نکنید 

دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍                                                  امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹

خب مشکلتون چیه

اذیتم می‌کنه الکی جلو خانوادش بهم فش میده 😞

🌱گاهی نمی‌فهمم حکمتت رو گله می کنم ناراحت میشم... اما بعد که نقشه ات رو میبینم :لبخند میزنم ومیگم«خدایاشکرت»که بهترش روبرام خواستی 🫀🤍(قانون زندگی) «ازهیچکس هیچی بعید نیست»«هست را اگر قدرندانی میشود بود»

یعنی واقعا فکر کردی با خوشگل کردن رفتار کسی عوض میشه؟بابا اونایی که این تزها رو میدن یا یکی دوسال اول زندگیشونه یا مجردند وتوی فانتزی هاشون زندگی میکنن 

پسرم دوستت دارم من تو را رها میکنم تا تجربه کنی بیاموزی و از میان درست و اشتباهاتت قد بکشی و چون ستاره بدرخشی خدایا شکرت ❤️زیبابپروران وسالم نگه دار اورا❤️ خدایا دوستت دارم❤️

پس چرا میخندی؟

از درد میخندم 

بچه طفل معصوم این وسط نقش چاپار داره؟ اعصاب و روحیه ش برای والدینش مهم نیست

نه من خودم نمیخاستم بهش بگم گفتم توبرو بکو

کاش دخترتو وارد قضیه نکنید

خودم که نمیخام روش ببینم 

بچه طفل معصوم این وسط نقش چاپار داره؟ اعصاب و روحیه ش برای والدینش مهم نیست

به هرحال بچه توی این طور زندگی ها آسیب میبینه حالا اگر هیچی هم نگه تنش رو میبینه که

پسرم دوستت دارم من تو را رها میکنم تا تجربه کنی بیاموزی و از میان درست و اشتباهاتت قد بکشی و چون ستاره بدرخشی خدایا شکرت ❤️زیبابپروران وسالم نگه دار اورا❤️ خدایا دوستت دارم❤️