2777
2789
عنوان

مهد کودک بردن بچه یه ساله

| مشاهده متن کامل بحث + 507 بازدید | 41 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گناه داره بچه بچه دار میشین یکم به فکر اونم باشین پیشرفت و تحصیلات و کار همیشه هست ولی اون بچه هیچوق ...

پس چیکار کنم بمونم خونه بچه داری کنم ؟؟؟

کدوم مردی این کارو می کنه؟؟؟

تازه بچه داری بلد نیستم 

کاربر آقا

گناه داره عزیزم از صبح تا غروب بره مهد ..خیلی اذیت میشه بذار پرستار بیاد خونه مادرت که مادرت هم حواس ...

خوب یا بد بچه بزرگ میشه ولی بزرگ که بشه نگاه میکنه میبینه مادر خودش با سواده یا بیسواد

قوی و مستقل‌ یا ضعیف و بی دست و پا 

بچه به مادر قوی تحصیل کرده بیشتر از مادری که بوی قرمه سبزی بده و نگاهش به دست پدره نیاز داره

پس چیکار کنم بمونم خونه بچه داری کنم ؟؟؟کدوم مردی این کارو می کنه؟؟؟تازه بچه داری بلد نیستم

دیگ میخواستی بچه دار نشی. یعنی چی بلد نیستم بچته دیگ

منم شاغل بودم بخاطر بچم نرفتم نشستم خونه بزرگش میکنم

لااقل تا ۲سالگیش صبر کن مرخصی زایمان نداشتی؟ بچه کوچیک اذیت میشه مهد

مادر شدن مثه آتو دادن به دنیاست، همیشه استرس داری همیشه نگرانشی .پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.   پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙

کاش از اول گفته بودین اقا هستین.

فقط پرستار بگیرین 

بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» 💟💟حاجات خود را ذکر کنی💛💛دعایی که امام حسین(ع) در روز عاشورا به فرزند خود آموخت تا در مشکلات عظیم بخواند💛💛 وقتی خوندی برای سلامتی و فرج امام زمان (عج) ی گل صلوات بفرست☺🌱🌱

خخخ تو روحت میگه اقاست تو میگی زایمان

وااااای😅😅😅😅😅

نمیدونستم آقا

مادر شدن مثه آتو دادن به دنیاست، همیشه استرس داری همیشه نگرانشی .پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.   پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙