2777
2789

لوبیا پلوهای من انقدر بد مزه است که امیدوارم کافر قسمتش نشه 

البته لوبیاها رو پارسال مامانم بهم داد قشنگ خودش با رب و اینا سرخ کرده بود داد بهم احساس می‌کنم اون طعمی که نداره یا اون بوی عجیبی که میاد از لوبیاست 

فعلاً لوبیای تازه نگرفتم که حالا بخوام خودم سرخ کنم ببینم چه جوریه 

لوبیا پلوم خیلی بد مزه است هر چقدر زیره می‌زنم هرچی می‌ریزم بازم بد مزه است به خدا نمی‌دونم چیکار کنم 

مرغ ریش ریش پختم با همه چی پختم با گوشت قلقلی پختم ولی با گوشت چرخ کرده نپختم تو رو خدا قلقشو بهم بگید

غمِ دل با تو نگویم که نداری غمِ دل با کسی حال توان گفت که حالی دارد 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پیاز و سیر و فلفل دلمه خلالی کن با کره و روغن سرخ کن

لوبیا و هویج و گوشت رو تفت بده داخلش 

رب و زعفران و هل ساییده و پودر گل محمدی و کمی دارچین بزن 

بذار بپزه و بریز لا بلای برنجت

❌❌❌❌❌لطفاااااااااا لایک نکنید.❌❌❌❌❌

فقط لوبیا تفت بده و بعد  ی ذره اب بریز و بذار یکم بخار پز بشه بعد با پیاز و گوشت چرخ کرده و رب و ادویه (فلفل سیاه /زردچوبه/نمک)خوب تفت بده با شعله کم اخر سر دارچین روش بریز با ی نوک قاشق اویشن ینی مزه ش بهشت میشه با سالاد گوجه خیار نوش جان کن 😍