حالا داستان از این قراره که چند سال بهش خیانت میکنه و من بهشم گفتم اگه بازم میدونی میتونی اون مردو درستش کنی یا دوسش داری من قصدم این نیست زندگی کسیو بهم بزنم خلاصه گفتش اوکیه بعد ماجرا از این قرار که میخاد طلاق بگیر بچه ام داره و میگه چند سال دیگه طلاق میگیرم از ترس خانوادش طلاق نمیگیره چون جایی نداره میگه اینا همش میگن چرا میخای جدا بشی خلاصه الان ما چه کار کنیم از نظر شما لطفا چرت و پرت ننویسید توهینم نکنید من از شما کمک خاستم اگه دعوا میخاید بکنید نیاید تایپیک ممنون میشم
فعلا که شوهر داره نمیشه با هم باشید تا چند سال دیگه که میخواد طلاق بگیره تو میخوای پاش وایسی ...شاید تو این مدت معجزه شد و با هم خوب شدن .. این وسط تو میمونی و عمره رفته
در مورد آلرژی به پروتئین گاوی اگه سوالی داشتی بپرس شاید بتونم کمکت کنم♥️me_allergy این پیجو حتما دنبال کنید برای آلرژیه🌷 بیگناه پای دار رفت نمیدانست بالای دار هم خواهد رفت! چاقو دسته ی خود را برید و محبت خارها را گل نکرد. همانطور که دوری دوستی نیاورد، در و تخته هم اصلا با هم جور نبودند. بار کج هم چه خوب به منزل رسید. به دعای گربه کوره عجب بارانی امد. کار از محکم کاری عیب کرد.ماه هم چه خوب زیر ابر پنهان ماند. اتفاقا پول خوشبختی آورد و ظلم ماندگار شد. تاریخ انقضای ضرب المثل ها هم به پایان رسید. عجب دنیای عجیبی ست...