2777
2789
عنوان

کرم واسه ترک شدید پا چی خیلی خوبه

115 بازدید | 18 پست

پاهام بشدت ترک برداشته خشک و زبر شده دیگه دارم روانی میشم

لطفا یه کرم معرفی کنید که واقعا خوب باشه این پوست های مرده رو لایه برداری کنه

یه دهه هشتادی🤗درخواست دوستی ندید.

کرم اوره بزن 

۲۰درصد ثمین

من یکی از میلیون ها زن مبتلا به pcos(سندروم تخمدان پلی کیستیک یا تنبلی تخمدان)هستم،هر روز و هر ساعت و هر لحظه در حال مبارزه با علایم این سندرومم،روزها در موردش مطالعه کردم بارها و بارها به خاطرش گریه کردم،هر ماه از ناامیدی رو به روم فقط تاریکی دیدم...ولی من دارم ادامه میدم با یک همراه ناخواسته، یک یار اجباری یک رقیب سر سخت به نام pcos

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کرم جی یه پدیکورم برو

پدیکور رفتم بعدش با اینکه کلی هم رسیدگی کردم بازم برگشت واقعا نمیدونم دلیلش چیه بدجور رفته رومخم

عزیزم کرم جی واقعا خوبه؟؟

کرم الان فایده نداره

پدیکور 

رو موکت و قالی پابرهنه نباش دمپایی رو فرشی بپوش 

بعد پدیکور کرم بزن با جوراب سیلیکونی بذار تا صبح پات بمونه

تو حمام هم از رنده و سوهان پا استفاده کن

Born to suffer forever 

من خوندم که واسه این دمپایی نمدی خیلی خوبه خودم الان سفارش دادم بخرم بپوشم

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
کرم الان فایده ندارهپدیکور رو موکت و قالی پابرهنه نباش دمپایی رو فرشی بپوش بعد پدیکور کرم بزن با جور ...

ممنون عزیزم💕💕

فکر کنم واقعا باید برم دکتر چون اصلا ترک عادی نیست یجور ترکی هست که وقتی اون پوست مرده کنده میشه پام زخم میشه😑😑قبلا هم یمدت گوشه انگشتام زخم میشد خونریزی میکرد تا حدد مرگ درد داشت هر دکتری رفتم هر کرم گرون قیمتی زدم خوب نشد که نشد اخرش بابام کرم دکتر ژیلا خرید اون خوب کرد😑😂