2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عه هم استانی 😍کجا رو نمی تونم بگم ولی خب با شیراز 4 ساعت فاصله داریم.. آرع اینجای ما نیست من حتی یه ...

خوشبختم عزیزم

من ساکن بندرم حالا اومدی بندر میدم دوتا دود بگیری بی نصیب نمونی😁😂

خوشبختم عزیزممن ساکن بندرم حالا اومدی بندر میدم دوتا دود بگیری بی نصیب نمونی😁😂

خخ

من عمراااا😂

بطلف همسایه گرامی که ساقی مواد هست وگاهی بو و دود های عجیب و غریبی از خونشون  به مشام می رسه(وما خیلییی اذیت شدیم) 

دور وبر دود و دمی ها نمی ریم. 

گلنار ینی شکوفه درخت انار ما به گویش محلی خودمون به درخت انار میگم نار وخب انار فقط تنها میوه مورد علاقه منه، برای اسم مستعارم گذاشتم گلنار 🥳

تو شیراز زیاده آجی نمونه اش اقوام خودم

خواهرم چند ساله شیراز هستن ندید موردی

کلا مصرفش چیز جالبی نیست

و بدتر از همه مصرفش برای خانم ها

گلنار ینی شکوفه درخت انار ما به گویش محلی خودمون به درخت انار میگم نار وخب انار فقط تنها میوه مورد علاقه منه، برای اسم مستعارم گذاشتم گلنار 🥳

خواهرم چند ساله شیراز هستن ندید موردیکلا مصرفش چیز جالبی نیستو بدتر از همه مصرفش برای خانم ها

عزیزم خوبه که سمت خواهرت اینا نبوده اما کلا دبست میگه تو شیراز خیلی رایجه

بله خودم هم شیرازی هستم و عروس جنوبی ها هم هستم می کشیم شبا میریم لب دریا اونجا قلیون دارن می‌کشیم

عزیزم بندری؟

لنگه ای میکشی؟

تو شیراز هم قلیون برازجونی زیاده درسته؟