2777
2789
عنوان

من الان مجردم انقدر خرجم میشه

| مشاهده متن کامل بحث + 211 بازدید | 24 پست
آره ولی این ماه خودم سه تومن داشتم در واقع بابام ماهی چهار تومن میزنهباید از ماه دیگ چهارتومن خرج کن ...

اخی. شرایط اقتصادی خیلی سخت شده چاره ای نداری

من خودم ماهی ۸۰۰ میگیرم و باید خرج رفت و آمد و سلف و اینترنت و ... بشه برام و معمولا تا آخر ماه هم میبرم 

طبیعیه والا منم دانشجوام ماهی 12 خرجمه

من به مامانم گفتم 

گف بقیه بیشتر خرج میکنن باورم نشد تا شمارو دیدم 😂😍

تو چیکار میکنی اینقد خرجته 

مشکل ما اینه که همزمان داداشمم دانشجوعه و بیشتر خرج کنم نمیرسونیم 😓

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخی. شرایط اقتصادی خیلی سخت شده چاره ای نداریمن خودم ماهی ۸۰۰ میگیرم و باید خرج رفت و آمد و سلف و ای ...

ماشالله 

چجوری میتونیییی

آفرین بهت واقعا 

از این ماه ۸۰۰ تومن حدودا فقط پول غذای سلفه اصن نمیشه 😔

من به مامانم گفتم گف بقیه بیشتر خرج میکنن باورم نشد تا شمارو دیدم 😂😍تو چیکار میکنی اینقد خرجته مشک ...

مرسی😐😂

والا من خودم حقوق دارم راحت خرج میکنم پول اتوبوس و اسنپ هم میاد روش دانشگاهم یه شهر دیگست دیگه خیلی بالا میره 

ماشالله چجوری میتونییییآفرین بهت واقعا از این ماه ۸۰۰ تومن حدودا فقط پول غذای سلفه اصن نمیشه 😔

واقعا فکر میکنم ماهی ۸۰۰ زیاد خرج میکنم خدایی عذاب وجدان میگیرم😑

کلا پول تو جیبیم همینه مجبورم مدیریت کنم😅

دقیقاااابعد بیست تومن پول زیادیه کارمند با سابقه ی بالا ۲۰ میگیره الان 😕

من همسرم حدود ۲۵ تا ۳۰ شاید بگیره کمترو بیشترشو نمیدونم ولی میگم ۲۵ کارمنده 

اجاره ماهی ۱۲ تومن اب برق تلفن گاز حدودا ۴ تا ۵ 

خرید فروشگاهی کم کمش ۶ یا ۷ تومن 

خرج ماشین و ........ دیگه حساب کارو بکن 

بهای اعتماد کردن به دیگران بسی سنگین است 💔