2777
2789
عنوان

بدنسازی

47 بازدید | 9 پست

بچه ها چطور میشه کار با دستگاه هارو یاد گرفت

الان یه باشگاهی رفتم مربیش اصلا خوب نیست اولین باره میرم بدنسازی میخوام خودم یاد بگیرم بنظرتون چجوری شروع کنم

من ۲ سال و نیمه بدنسازی کار میکنم ولی هنوز برنامه میگیرم از مربی و بالا سرمه چون هر برنامه حرکات تغی ...

ببین الان یه برنامه بهم داده حس میکنم ناقصه 

اصلا مربی خوبی نیست 🤦🏻‍♀️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چون ازش برنامه نمیگیری محل نمیزاره

برنامه گرفتم ازش این ماه اولین ماهیه ک میرم این باشگاه با مربی خودشون برنامه گرفتم یه برنامه بهم داده ناقصه واقعا عملا فقط پا داده میگ یک ماه اینارو بزن 😐

ببین الان یه برنامه بهم داده حس میکنم ناقصه اصلا مربی خوبی نیست 🤦🏻‍♀️

من ۲ سال یه باشگاه بودم اصلا مربیش مربی خوبی نبود تغییر دادم باشگاه رو متوجه شدم ک باشگاه خوب و مربی خوب و هم تمرینی خوب یعنی چی

من ۲ سال یه باشگاه بودم اصلا مربیش مربی خوبی نبود تغییر دادم باشگاه رو متوجه شدم ک باشگاه خوب و مربی ...

من قبل این جای دیگ میرفتم مربیش خیلی خوب بود ولی امکانات نداشت بدنسازی نمی‌رفتم بیشتر هوازی بود بعدم باهاش حرفم شد اومدم بیرون قبل اینم مربی های خوب زیاد داشتم بخاطر همین میدونم این مربی خوبی نیست