2777
2789
عنوان

به شوهرم گفتم لباس داخل خونه ای ندارم گفت لاغر کن برات بخرم🤕

| مشاهده متن کامل بحث + 1825 بازدید | 88 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

بیشتر تو رژیم ذهنی باید رو خودت کار کنی زیر نظر پزشک یا متخصص تغذیه بری باعث میشه انگیزه بگیری هم ای ...

اعصابم بهم ریخته است استرس دارم 

برای سلامتی مامانم صلوات بفرستید منم برای شما صلوات میفرستم ❤️❤️❤️

حقیقتا وزنت خیلی زیاده و به نظرم واجبه که لاغر کنی 

هرچند شرطش جالب نیس ولی حق داره

تو تاپیک من،حق نداری حرف غیر مربوط بزنی،درخواست گزارش و دعا کنی،درخواستی داری خودت تاپیک بزن تا مورد عنایت قرار نگیری🪐                                                             اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇

قدت عالیه وزنت خیلی زیاد نیست ولی کم کم بیارش پایین روزی نیم ساعت پیاده روی تند کنی ماهی ۳ کیلو کم م ...

احساس بدی دارم اصلا اراده ندارم همه این کار‌ها رو بلدم ولی استرس میگیرم ول میکنم کالری شماری میکنم ول میکنم فست میگیرم ول میکنم دمدمی مزاج شدم 

اعصابم بهم ریخته است استرس دارم

تلقین نکن به خودت 

درسته اعصابت به هم ریخته اما می تونی کم بخوریی 

از اولم یهو به خودت سخت بگیری کم میاری بعد چند وقت رها می کنی 

آروم آروم غذات و کم کن 

مثلا اگه الان سی قاشق برنج می خوری یه هفته بیست و دو تا قاشق بخور هفته بعدی هفده همینطوری هی کم کن یا هر دو هفته تعداد قاشقات و نونت رو اینا رو کم کن 

خدایا بخاطر داشتن دوتا وروجک شیرین ازت ممنونم 
دارم میرم ولی رژیم نمیگیرم چاق موندم🥀

تا ده سال دیگه هم باشگاه بری ولی تغذیه و کالری دریافتی رو رعایت نکنی تغییری  نمیکنی 80 درصد تغذیه و رژیم تاثیر داره بیست درصد ورزش

کم بخور تا ببینی چقدر سسکی و جیگر میشی زن که نباید زیاد غذا بخوره خوب نیست

♡... هرثانیه هر لحظمی...♡ 🤍🪐 P:A

حقیقتا وزنت خیلی زیاده و به نظرم واجبه که لاغر کنی هرچند شرطش جالب نیس ولی حق داره

من به فکر شرطش نیستم نخره هم مهم نیست برام چون کلا همسرم فقط طلا میگیره به اسم من برای روز گرفتاری خودش تو بگو من یک گرم طلا برای خودم باشه نیست.. ولی من خیلی بی رگ شدم نمیتونم رژیم بگیرم هی میگیرم ول میکنم استرس دارم دمدمی مزاج 

میخواستم بگم قدت بلنده چاقی نشون نمیده ولی فکرمیکنم همون قد چاقی وقتی قدت کوتاه زشت

قدت بلندهم باشه زشته

من درحال طلاق بودم باهمسرم دعوام شد گفت اه اه چقد چاق شدی شبیه تپه ع.....

ازاون روز یکسال گذشته ولی من یه روزهم بدون رژیم نگذشت الانم به وزن دلخواهم رسیدم

بااینکه جداهم نشدیم الان میگه بسته میگم نه

تا ده سال دیگه هم باشگاه بری ولی تغذیه و کالری دریافتی رو رعایت نکنی تغییری نمیکنی 80 درصد تغذیه و ...

انشاالله بتونم عمل کنم 😔