2777
2789
عنوان

خرید از دیجی کالا

| مشاهده متن کامل بحث + 240 بازدید | 39 پست
کتاب چی؟!اگر نشر خاصی مدنظرته یا مترجم خاصی، اوکی...اما صرف خود کتاب، فارغ از ناشر و مترجم، خوب نیست ...

نه مترجم خاصی مد نظرم نیست 

کتابش خارجیه ترجمه شو می‌خوام یه مربی فوتبال نوشته 

شکست دادن یک حریف ضعیف مشکل نیست: مشکل این است که وقتی به خوبی شما یا بهتر از شما است او را شکست دهید.”رابرت نیلند”

آخه دیدم هر کسی نظر خودشو داشت

فروشنده هایی که اون کالا رو میفروشن ببین عملکرد خوب بود بخر

میزی برای کار، کاری برای تخت، تختی برای خواب، خوابی برای جان، جانی برای مرگ، مرگی برای یاد، یادی برای سنگ، این بود زندگی؟!    حسین_پناهی 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

فروشنده هایی که اون کالا رو میفروشن ببین عملکرد خوب بود بخر

کلا یه فروشنده داشت 

قیمت کتاب ام ۲۱۹ هزار هست 

شکست دادن یک حریف ضعیف مشکل نیست: مشکل این است که وقتی به خوبی شما یا بهتر از شما است او را شکست دهید.”رابرت نیلند”

کلا یه فروشنده داشت قیمت کتاب ام ۲۱۹ هزار هست

نظرات راجب ترجمه و کتاب اگه بیشتریا خوب نگفتن نخر

میزی برای کار، کاری برای تخت، تختی برای خواب، خوابی برای جان، جانی برای مرگ، مرگی برای یاد، یادی برای سنگ، این بود زندگی؟!    حسین_پناهی 
کتاب و لوازم الکترونیکی و تحریرش خیلی خوبه

یعنی کیفیت ورقه ها و جلدش خوبه ؟

یعنی کیفیت ورقه ها و جلدش خوبه ؟

بستگی به ناشر اون کتاب داره

بستگی به ناشر اون کتاب داره

درسته بزارید ببینم اسم ناشرش چیه

نه مترجم خاصی مد نظرم نیست کتابش خارجیه ترجمه شو می‌خوام یه مربی فوتبال نوشته

پس پیشنهاد میکنم خوب تحقیق کنی..

که کدوم ترجمه و کدوم نشر بهتره💕

اگر دوست داشتین، برای روح پدرم و سلامتی مادرم صلوات بفرستین❤️اگر فرستادید بهم بگید تا منم براتون متقابلا جبران کنم:)

پس پیشنهاد میکنم خوب تحقیق کنی..که کدوم ترجمه و کدوم نشر بهتره💕

ترجمه شورش بشیری بود فکر کنم 

نشر میلکان

ترجمه شورش بشیری بود فکر کنم نشر میلکان

حقیقتا من خودم تعصب خاصی روی ناشرها ندارم‌.‌.

و موقع خرید هم حضوری میرم، نیم ساعت، یه ساعت در آرامش میشینم و چند صفحه‌ای میخونم..

اگر باهاش ارتباط بگیرم و جمله بندی و ایناش اوکی باشه، میخرم..

اگر شما بخاطر قیمت میخواین آنلاین سفارش بدین، بنظرم بهتره اول حضوری برین، ببینین با کدومش بهتر ارتباط میگیرین..

بعد همون رو آنلاین سفارش بدین...

حالا دیجی کالا هم نداشت، از ترب میتونین پیداش کنین

اگر دوست داشتین، برای روح پدرم و سلامتی مادرم صلوات بفرستین❤️اگر فرستادید بهم بگید تا منم براتون متقابلا جبران کنم:)

حقیقتا من خودم تعصب خاصی روی ناشرها ندارم‌.‌.و موقع خرید هم حضوری میرم، نیم ساعت، یه ساعت در آرامش م ...

مشکل اینجاست که نمیدونم حضوری از کجا باید بخرم 

یه کتاب خونه ام میشناختم رفتم دیدم 

اصلا تو سبکی که میخواستم کتاب نداشت 

مشکل اینجاست که نمیدونم حضوری از کجا باید بخرم یه کتاب خونه ام میشناختم رفتم دیدم اصلا تو سبکی که می ...

ای بابا..

توو نت بزن لیست کتابفروشی های شهرتون رو بگیر.‌.

باهاشون تماس بگیر ببین موجود ندارن..

اسم کتاب رو میشه بهم بگی؟

ببینم فایل pdf رایگان هست براش یا نه!

ای بابا..توو نت بزن لیست کتابفروشی های شهرتون رو بگیر.‌.باهاشون تماس بگیر ببین موجود ندارن..اسم کتاب ...

کتاب رهبری با آرامش 

اثر کارلو آنچلوتی 

نمیدونم تو شهر مون اونقدر گشتما 

البته الان دارن تو شهرک مون یه کتاب خونه میسازن 

امیدوارم اونجا داشته باشه 

کتاب رهبری با آرامش اثر کارلو آنچلوتی نمیدونم تو شهر مون اونقدر گشتما البته الان دارن تو شهرک مون یه ...

همون انتشاراتی که مدنظرته رو طاقچه داره...

یه اپلیکیشن هست به نام طاقچه..

نصب کن...

بعد نمونه کتاب رو گذاشته..

برو بخون..

اگر اوکی بودی با این نشر و مترجم، بگیر..

حالا نسخه فیزیکی خواستی، آنلاین میتونی بخری..

اگر هم با کتاب خوندن تو گوشی اوکی بودی، از همون طاقچه میتونی تهیه کنی..