2777
2789
عنوان

چالش لاغری (بامداد خمار) دوره دوم 💪

| مشاهده متن کامل بحث + 580041 بازدید | 69449 پست
سلام خوش اومدی عزیزم  چ خوب کم کردین منک صد گرم کردن‌برام خیلییی سخته حتی اگ‌رژیم رعایت کنم و ...

با کرفس پیش برین خیلی راحته خود بخود اشتهای ادم کور میشه این تاپیکم عالیه رژیم ۵/۲که بچه ها میگن استاندارد ترین رژیمه

کتاب انسان خردمند اثر یووال نوح هراری رو به پیشنهاد میکنم بخونید.
معامله ی دو سر برده دیگه اگه کم کرده بودی خوشحالی که کم شده اگه هم خدایی نکرده کم نکرده بودی ی روز ب ...

خخخخ اره والا 😆😂

پوست.مو 💇   تایپیک.ورزش 🏃 وزن شروع ۶۸/۵۰۰😒 هدفم ۵۷ (♥_♥)  من میتونم چون دوستایی خوبی کنارم  دارم (بامدادخمارعاشقتم

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

با کرفس پیش برین خیلی راحته خود بخود اشتهای ادم کور میشه این تاپیکم عالیه رژیم ۵/۲که بچه ها میگن است ...

کرفس دارم خیلبیییییی وقته 

ی روز میزنم باهاش ک‌چیا خوردم ی روز نه 😑از امشب شروع میکنم دوباره 

دیگ‌خسته شدم 😑😐😑😐

سلام بچه ها 😀😀😀 خوبید . فست کی به فنا رفته🤔🤔 من تا الان ۲۰۰ کالری مصرف کردم . شکمم غار و غور ...

سلام .من خوب نیستم .250تا خوردم .سه روزه سردرد شدیدم .از پریودی متنفرم.هیچ مسکنی فایده نداره .

کرفس دارم خیلبیییییی وقته  ی روز میزنم باهاش ک‌چیا خوردم ی روز نه 😑از امشب شروع میکنم دوباره& ...

مهم انگیزس 

من الان کلی لباس خوشگل سایز ۳۸ خریدم یه مسافرتم اسفند ماه در پیش دارم خیلی انگیزه دارم تو اون سفر خوش هیکل و خوش تیپ باشم 

کتاب انسان خردمند اثر یووال نوح هراری رو به پیشنهاد میکنم بخونید.

سلام عجقولیا  

منم که تا الان کالری مصرفیم صفر بوده  

واسه ناهار یبشقاب بیشتر غذا درست نکرده بودم گفتم منکه نمیخوام بخورم شبم که دعوتیم واسه چی زیاد درست کنم که ناگهان برام مهمون اومد    گفتم هرچیزی بخوام درست کنم طول میکشه پریدم چندتا مغازه پایینتر از خونمون که فست فوده که ساندویچ بخرم  بسته بود سر ظهر تو افتاب دوتاخیابون رفتم پایینتر که غذا بخرم  مردم از تشنگی تا برگشتم  خب بی انصافا چرا سر ظهر یادتون میوفته برید خونه مردم  

سلام .من خوب نیستم .250تا خوردم .سه روزه سردرد شدیدم .از پریودی متنفرم.هیچ مسکنی فایده نداره .

آخ آخ لعنت به این پریودی

پریود.خر.است# 😑

وزن اولیه ۶۶ ⬅️🗝🔓۶۴/۲۰۰ ⬅️ 🗝🔓۶۲/۹۰۰ ⬅️🗝 🔓۶۱/۹۰۰⬅️🔐 ۶۰/۹۰۰⬅️ 🔐۵۹/۹۰۰⬅️🔐۵۸/۹۰۰⬅️🥇🏆 ۵۶ 🥇🏆 🔜🔚  تیکر کاهش وزنمه😋😊
کرفس دارم خیلبیییییی وقته  ی روز میزنم باهاش ک‌چیا خوردم ی روز نه 😑از امشب شروع میکنم دوباره& ...

نه وارد کن خیلی کمک میکنه .منکه اصلا نمیتونم احساس میکنم یک چیزی کم دارم بااینکه تقریبا کالریها رو میدونم .ولی وقتی وارد میکنی خاطرت جمع میشه عزیز.

سلام عجقولیا     منم که تا الان کالری مصرفیم صفر بوده     واسه ناهار یبشقاب بی ...

الهیییی عزیزممم😯😯 چقد اذیت شدیییی😔‍ مهمون.ناخونده.بیتلبیییت#

وزن اولیه ۶۶ ⬅️🗝🔓۶۴/۲۰۰ ⬅️ 🗝🔓۶۲/۹۰۰ ⬅️🗝 🔓۶۱/۹۰۰⬅️🔐 ۶۰/۹۰۰⬅️ 🔐۵۹/۹۰۰⬅️🔐۵۸/۹۰۰⬅️🥇🏆 ۵۶ 🥇🏆 🔜🔚  تیکر کاهش وزنمه😋😊

چند کیلویی عزیزم

پوست.مو 💇   تایپیک.ورزش 🏃 وزن شروع ۶۸/۵۰۰😒 هدفم ۵۷ (♥_♥)  من میتونم چون دوستایی خوبی کنارم  دارم (بامدادخمارعاشقتم
بچه ها یمهمونی دعوتید دسرارو بیشتر میخورید یا غذای اصلی رو؟   500 تا هم بیشتر کالری ندارید؟ & ...

غذای اصلی چه موقعیت سختیم هست لامصب😯😟😕

هشتکشو        

دیگه نهایت کاری بود که برای همدردی میشد انجام بدم فدات بشم😂😂امروز به قول جناب خان کلا تو موقعیت سختی تو قربونت برم🙁