2777
2789
عنوان

چالش لاغری (بامداد خمار) دوره دوم 💪

| مشاهده متن کامل بحث + 579906 بازدید | 69449 پست
آب خوردی از صبح ؟؟فشارت پایین نیست؟

نه شب دیر خوابیدم صبح دخترم کله ی سحر بیدار شد دیگه نخوابیدم ظهرم نخوابیدم مال اونه😢من یه عادت لعنتی دارم از خواب بیدار شم دیگه خوابم نمیبره

وزن اولیه ۶۶ ⬅️🗝🔓۶۴/۲۰۰ ⬅️ 🗝🔓۶۲/۹۰۰ ⬅️🗝 🔓۶۱/۹۰۰⬅️🔐 ۶۰/۹۰۰⬅️ 🔐۵۹/۹۰۰⬅️🔐۵۸/۹۰۰⬅️🥇🏆 ۵۶ 🥇🏆 🔜🔚  تیکر کاهش وزنمه😋😊

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

😂😂😂😂 من آیفون ایکس دوست دارم . برام نمیخره☹☹ گوشی رو دیشب دادم بهش ببره  A7گوشی قبلیم بو ...

حسین.توروحت# بچه.آیفون.میخوااااااد#  

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار 
آب خوردی از صبح ؟؟فشارت پایین نیست؟

و اینگونه نموده شدم 😓

وزن اولیه ۶۶ ⬅️🗝🔓۶۴/۲۰۰ ⬅️ 🗝🔓۶۲/۹۰۰ ⬅️🗝 🔓۶۱/۹۰۰⬅️🔐 ۶۰/۹۰۰⬅️ 🔐۵۹/۹۰۰⬅️🔐۵۸/۹۰۰⬅️🥇🏆 ۵۶ 🥇🏆 🔜🔚  تیکر کاهش وزنمه😋😊
چندین بارخوندم اماهی بیخیال میشم

تنبل کی بودی 😂

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار 
حسین.توروحت# بچه.آیفون.میخوااااااد#  

بیچاره حسین😂😂😂

مانکن داری بیا بگم کدوم ورزشاشو انجامیدم که سایز کم کردم

نه عزیزم متاسفانه مانکن ندارم😥

ایفونم

وزن شروع ۷۳/۷۰۰         قد ۱۶۴          هدف اول ۶۹   هدف دوم ۶۴       هدف سوم ۶۰         هدف نهایی ۵۶         تیکر برا هدف اولمه
من کی و کجا گفتم هیچی نخوردم😂😂😂

گفتی با اینکه زیادم نخوردم و رعایت کردم 😂

چرا پری جون من پستای قبلیو نخوندم چرا رو ابرایی 

یه لباس خریدم برا دختر خواهر شوهرم تنگ بود براش 

اون همیشه سایز ۳۸ میپوشه..امروز تن خودم رفت فکر کنم سایزش ۳۶ بوده 😊☺

قشنگ اندازم شد کلی ذوق کردم

پوست.مو 💇   تایپیک.ورزش 🏃 وزن شروع ۶۸/۵۰۰😒 هدفم ۵۷ (♥_♥)  من میتونم چون دوستایی خوبی کنارم  دارم (بامدادخمارعاشقتم
سوال ندالم کمکم تونین    

بیا این تنها راهشه چند دوز اراده بزنم برات شل کن 💉💉💉💉

😂😂😂😂 من آیفون ایکس دوست دارم . برام نمیخره☹☹ گوشی رو دیشب دادم بهش ببره  A7گوشی قبلیم بو ...

یه کم حرف گوش کن شی میخره برات  

ولی من همسرم ایفون داره قبل عید که میخواست گوشی بخره برام گفتم ایفون نمیخوام چون با گوشی شوهرم یه کم کار کرده بودم خوشم نیومد

سامسونگ عشقتره  

همراه با تاپیک بامداد خمار❤......گروه زرد....وزن اولیه ۱۰۳.۵😥.....وزن فعلی:۱۰۲.......هدف اول:۹۹...... وزن هدف ۸۵.....قد ۱۸۰....تاریخ شروع:۴ دی ماه