2777
2789
عنوان

چالش لاغری (بامداد خمار) دوره دوم 💪

| مشاهده متن کامل بحث + 579828 بازدید | 69449 پست

نه عزیزم عکس داخلش نه عکس بیرونش عکس خوده برنامه

🙏🏻رَبًِ لاتَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🙏🏻                                        🙏🏻یاطبیب من لا طبیب له🙏🏻                                                    🥳تیکر تولد همسریمهههه🥳                                                             که ان شاءالله بزوووودی              زود تبدیل میشه به تیکر بارداری واقعی😍🤲🏻

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

بهار جون ببخشیدا ولی تایپیکو تبدیل کردی به این تایپیکای شوهری و مادر شوهری نینی سایت 

گلم الان من دارم ۵صفحه فقط چت مربوط ب پوشک بچه و جیش و پیپی و مرد سالاری و اینا رو میخونم 

اگه مساله آیی داری ک نیاز ب درد دل داری بهتره ی تاپیک بزنی برا خودت اونجا مشغول صحبت درباره مشکلاتت و درد دلات شی لطفا 

ناراحت نشو از من ولی الان نیم ساعته هی دارم میخونم پستا رو که مطالب مربوط ب رژیمو جا نندازم 

ولی دیگه حوصلم نکشید 

بنظرم درست نیس ک تو تایپیکی ک ب این چیزا ربطی نداره 

این مشکلات مطرح شه 

شکر خدا تاپیک زدن پولی نیس و تا دلت بخواد و راحع ب هر موضوعی میتونی تاپیک بزنی

ناراحت نشو ازم لطفا 

ولی واقعا اذیت میشم 

اون یکی دوستمونم میتونن تایپیکبزنن راجع ب راه های گرفتن بچه از پوشک از بقیه بپرسن 

نهههه اینجا

ببخشید

مرسی-اه#  

وزن شروع ۷۳/۷۰۰         قد ۱۶۴          هدف اول ۶۹   هدف دوم ۶۴       هدف سوم ۶۰         هدف نهایی ۵۶         تیکر برا هدف اولمه
بهار جون ببخشیدا ولی تایپیکو تبدیل کردی به این تایپیکای شوهری و مادر شوهری نینی سایت  گلم الان ...

ببخشید عزیزم حق با شماست 😍😍😍😍😍 چشم من فقط جواب اون دوستمونو دادم 

ببخشید عزیزم حق با شماست 😍😍😍😍😍 چشم من فقط جواب اون دوستمونو دادم 

😘😘

وزن شروع ۷۳/۷۰۰         قد ۱۶۴          هدف اول ۶۹   هدف دوم ۶۴       هدف سوم ۶۰         هدف نهایی ۵۶         تیکر برا هدف اولمه
گفتم ج بدین توروخدا هنوزم ناهار نخوردم نمیدونم باید چیکار کنم اولین بارمه ک میخوام کالری شماری کنم ...

اگه برنامه کرفس داری بزن رو افزودن غذا بعد هرکدوم و سرچ کن پیدا کن به گرم یا قاشق اندازه بگیر وارد کن کالریش و میزنه بعد وبت کن هرچی ک میخوری کنارش رو هم اضاف کن مثلا گوجه یا سالاد کالری همه رو ثبت کن یا اگه سخته بازم متوجه نشدی یه علامت سمت راست برنامه هست سه تا خط برو تو سوال های متداول فیلمه رو نگا کن همشو گفته

گفتم ج بدین توروخدا هنوزم ناهار نخوردم نمیدونم باید چیکار کنم اولین بارمه ک میخوام کالری شماری کنم ...

وزنتم ضرب در ۲۰کن میشه میزان کالری روزانت تو اون دایره وسطی هرچی خوردی ثبت کردی جمع میکنه مشخص میشه چقد خوردی و چقد تا کالری روزانه فاصله داری مثلا وزنت۷۵کالری در ۲۰ضرب کن کالری روزانت میشه۱۵۰۰بعد روزانه همینقدر فقط میتونی مصرف کنی

بهار جون ببخشیدا ولی تایپیکو تبدیل کردی به این تایپیکای شوهری و مادر شوهری نینی سایت  گلم الان ...

ببخشید تقصیر من بود😳

چند روزی اسمان نزدیک است...لحظه ها را دریاب...سلامتی همه مریضا و برادرم صلوات😍
عزیزم باید چیزایی رو بخوری اشتهات رو کم کنه. صبح یقاشق سرکه بریز توی یفنجون اب ناشتا بخور . قبل از غ ...

مرسی سها جان بابت راهنماییت.

حتما از فردا همین کارو میکنم. 

به طور غریبی دنیا داره پر میشه از آدمهایی که کنترلی روی رفتار و زندگی خودشون ندارن، ولی شدیداً اصرار دارن رفتار و زندگی دیگران رو کنترل کنن.

سلام علیکم

در چه حالید؟ من با اون یه کاسه لوبیا که خوردم بازم گشنمه. همش گشنمه چکار کنم😭😭

هرگز با احمق ها بحث نکنید. آنها نخست شما را تا سطح خودشان پایین می‌کشند، سپس با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست میدهند!