2777
2789

تو تاپیک قبلیم گفتم 

مامانم تو گوگل رفته با گوشی بابام بعد همین یه کلمه تایپ میکنه تو قسمت گوگل میاد که ایا ازدواج با مادر عروس جایز است 

بعدش به بابام نشون میده بابامم هزار قسم و ایه حتی دست رو قرآن میزاره که من همچین کاری نکردم 

در صورتیکه تو گوگل یه چیزی رو از قبل تایپ کنی تو سابقه هست و وقتی یه کلمه تایپ کنی خودش پیشنهادی میاره اون چیزی رو ک. قبلا سرچ کردی

بعد الان تو سابقه سرچ هاش مامانم رفت حتی اورده بود که همچین چیزی سرچ کرده حتی تاریخشم زده بود به میلادی 

اونوقت من تو گوگل تاریخ رو سرچ کردم تاریخ درستش رو هم آورد که مال چند هفته پیش بود ولی به مامانم تاریخش رو نگفتم چون اگه تاریخش رو بگم متوجه میشه که اینو واقعا بابام سرچ کرده 

چون اون تاریخی که اینو سرچ کرده دیشبش شام مهمونی بودیم و خانواده عروسمون هم بودن ولی مامان بیچارم اینو نمیدونه بنظرتون راستشو بهش بگم یا نه تو رو خدا بگید

از دلم نمیاد راستشو به مامانم بگم همش الکی بهش میگم نه اینطوری نیست اشتباه شده خوده گوگل آورده در صورتیکه می‌دونم اینطوری نیست 😭😭😭

ممکن هم هست خودش آورده باشه

اگه بابات سرچ کرده باشه قبل زدن کلمه تو پیشنهادات پایینش همه رو میاره

یه صلوات برای خوب شدن رابطه ی شوهرم با بابام بفرستین.خیلی تو عذاب هستم ودلتنگشونم.ممنون اگه صلوات بفرستین و دعا کنید.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممکن هم هست خودش آورده باشهاگه بابات سرچ کرده باشه قبل زدن کلمه تو پیشنهادات پایینش همه رو میاره

خودش نیاورده آخه تو سابقه سرچ هاش پیدا کردم مال چند هفته پیش بود

بعد وقتی تو گوگل چیزی رو از قبل زیاد سرچ می‌کنی وقتی یه کلمه تایپ کنی خودش اون چیزی رو که سرچ کردی میاره

خودش نیاورده آخه تو سابقه سرچ هاش پیدا کردم مال چند هفته پیش بودبعد وقتی تو گوگل چیزی رو از قبل زیاد ...

شاید چیز دیگ‌سرچ میکرده این بالا اومده دستش خورده یا از رو کنجکاوی زده 

باباتون همچین سابقه ای داره؟