2777
2789

نمیدونم چی شد اینکار رو کردم فکر کنم خیلی دوستش نداشتم ولی وقتی کات کردم انگار دارن تو قلبم خنجر میزنن تا خود صبح بیدار موندم و گریه کردم انقد که وسطش میخواستم بهش پیام بدم بگم برگرده خیلی ناراحتم حالم بده حس میکنم دارم می میرم میشه بیاین دلداریم بدین و از تجربیاتتون بگین من مامانم فوت شده بود و حس از دست دادنی که برای مامانم داشتم دقیقا همین حس رو دارم انگار یه تیکه از قلبم جدا شده چکار کنم ؟

قلب زبون نفهمی دارمتمام مدت درگیر کسیِ که نیست اینجا قلبا زود می شکنه 💔🫂

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین حتما دلایلی داشتی واسه کات.به اون دلایلت فکر کن،اخلاقای بدش و کلا به چیزایی فکر کن که باعث شد کات کنی،روزای خوب و خاطرات و اتفاقای خوب بین تون رو مرور نکن.بزرگشم نکن.خیلیا هستن با چندتا بچه و چندسال زندگی مشترک تصمیم میگیرن و جدا میشن.درسته سخته ولی شدنیه،به اونا فکر کن.الانم دوش بگیر صبحانه بخور.احتمالا بعدش حسابی بخوابی

چه اخلاقایی داشت ک بدت میومد

مثلا همش راجب دخترای دیگه حرف میزد و وقتی با من بیرون میومد انگار به زور بود تو این یکسال رابطمون همش پیام بود هفته ای یه بار هم می رفتیم بیرون اونم برای سک،س 😑 منظورم سک,س کامل نیست فقط لمس و بوسه من زیاد دوست نداشتم اینو بهشم گفته بودم هیچ وقت زنگ نمیزد بهم و اینکه شرایط ازدواج رو داشت ولی هر وقت اسم خواستگاری می‌آوردم میگفت هر وقت تو بگی در حالیکه من از روز اول بهش گفته بودم که خونوادمون درگیر بی پولیه فعلا نمیتونم ازدواج کنم ولی اونم تمایلی نشون نمیداد حس میکردم اگه بخواد با یکی ازدواج کنه من مانع میشم بخاطر همین خودم رفتم😞

مثلا همش راجب دخترای دیگه حرف میزد و وقتی با من بیرون میومد انگار به زور بود تو این یکسال رابطمون هم ...

هیچوقت خودتو در اختیار یه پسر نزار تا وقتی ازدواج نکردی. چون دیگه شوق اینو ندارن به دستت بیارن

هیچوقت خودتو در اختیار یه پسر نزار تا وقتی ازدواج نکردی. چون دیگه شوق اینو ندارن به دستت بیارن

هیچ دختر و پسری ندیدم تو دوران دوستی رابطه جنسی نداشته باشن تازه ما کامل هم نبود ولی اون همیشه مشتاق بود بعضی وقتا حس میکنم بخاطر همینم بهم علاقمند بود 

مثلا همش راجب دخترای دیگه حرف میزد و وقتی با من بیرون میومد انگار به زور بود تو این یکسال رابطمون هم ...

عشق و علاقتون دو طرفه بود؟ 

منظورم اینه بدون می..ک لاو و این چیزا هم بازهم دوستت داشت؟

و وقتایی که بحثتون میشد برای موندنت تلاش میکرد؟ 

اشتغال مناسب داشت و سرش شلوغ بود؟ 

مراقبت بود؟ 

اروم باش عزیزم سه تا نفس عمیق بکش و به خودت مسلط شو 

عشق و علاقتون دو طرفه بود؟ منظورم اینه بدون می..ک لاو و این چیزا هم بازهم دوستت داشت؟و وقتایی که بحث ...

حس میکنم دوسم داشت واقعا پسر خوبی بود کارش خیلی زیاد بود ولی شغل خوبی داشت و بیشتر روزها حتی روزای تعطیل هم اضافه کار وایمیساد درامدش خوب بود بعضی وقتا بهم پول تو جیبی میداد هر چی هم میخواستم برام می خرید ولی وقتی مشکلی برام پیش میومد بیشتر با پول حلش میخواست بکنه