2777
2789
عنوان

گروه خانه داری🏡

168 بازدید | 25 پست

سلام یه گروه زدم تلگرام توش میایم کارای خونه رو رقابتی انجام میدیم و به هم انگیزه می دیم 

یا ترفند یا خلاقیتی تو خانه داری  و.... داشتیم دراختیار همدیگه قرار میدیم

نزار ازتماشای سقوطت لذت ببرن پرواز کن•😉😎😘✌

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انقد دوس دارم بدونم کیا میرن عضو این کانالا میشن😅😅😅😅😅😅😅😅

اونایی ک اهمیت میدن ب تمیزی یاازنظرخودشون ت اینجور موارد ضعیف هستن میرن ک دورهم انگیزشون بیشتر باشه. 

من نمیتونم مثلا بگن امروز فقط کابینت، اونوقت من بلعکس عمل میکنم😂باید کلا ب سبک خودم باشه

ولی خوبه هم انگیزه س هم شاید یچیزی ادم یادبگیره

چرا 😃

مثلا بیای بشینی پای گوشی فیل تر شکن روشن کنی بری تلگرام نگا کنی ببینی کدوم کاربر امروز میزعسلی رو دستمال کشیده کدوم کاربر امروز تخت خوابشو مرتب کرده

یکی از مهمترین ویژگی های آدمای   (*  امن *) اینه که دیگران نسبت به کلام و عمل   او  ((* نگران * )) نیستند 
مثلا بیای بشینی پای گوشی فیل تر شکن روشن کنی بری تلگرام نگا کنی ببینی کدوم کاربر امروز میزعسلی رو دس ...

خب مشکلش چیه  😊😃

نزار ازتماشای سقوطت لذت ببرن پرواز کن•😉😎😘✌

خب مشکلش چیه 😊😃

من نگفتم مشکلی داره 

گفتم دوس دارم بدنم کیا عضو این کانالا میشن چی تو سرشون میگذره😅🤦

یکی از مهمترین ویژگی های آدمای   (*  امن *) اینه که دیگران نسبت به کلام و عمل   او  ((* نگران * )) نیستند