2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😂😂💔انتظار این جوابو نداشتم هرچند که غم انگیزه از یک جنبه

اره عزیزم غمگینه پنج ماه از عمرمو حرومش کردم هر کاری بگی کردم دعا ، التماس ، گریه و... ولی بعد فهمیدم ۱ هزارم حس منم نداشت بجز من با چند نفر دیگه بوده همزمان 

خدافظ 👋

منم همینطور 💔🙂

باهمین؟ 

مغرور مشو به خود که خواندی وَرَقی ،  زان روز حَذَر کن که ورق برگردد...                                              لطف بی حد تو یا رب، همه جا پیدا بود! کار این عبد خطاکار ولی حاشا بود... تو جفا دیدی و هربار به من خندیدی! من جفا کردم و هربار غمم دنیا بود! به زمین انس گرفتم که زمین گیر شدم، از سرم رفت... که مقصود زمین بالا بود! نور دادی و دلم رفت پی تاریکی... من در امروز، ولیکن نظرت فردا بود! 

اره عزیزم غمگینه پنج ماه از عمرمو حرومش کردم هر کاری بگی کردم دعا ، التماس ، گریه و... ولی بعد فهمید ...

😢💔وای چقدر لاشی بوده لیاقتتو‌ نداشته... خلایق هرچه لایق

باهمین؟

نه هیچوقت باهم نبودیم ... روش کراش زدم هیچوقتم‌. بهش نگفتم تا ۶ سال حدودا ! نگفتم چون دختر پیش قدم نمیشه اما ازم متنفر بود بی دلیل مدام میخواست تو جمع منو سوژه کنه مدام حس میکردم نسب بهم حرص و تنفر داره این دلمو شکست که باهمه خوب و مهربون بود با همه رفیق بود جز من ! یعنی حتی یه رفاقت ندیدم که کمی آروم شم چه برسه به عشق 

نه هیچوقت باهم نبودیم ... روش کراش زدم هیچوقتم‌. بهش نگفتم تا ۶ سال حدودا ! نگفتم چون دختر پیش قدم ن ...

اخی عزیز دلم 💔🥺

قضیه شما مثل پسر خاله منه 

4 سال عاشق یه دختر بود هزار بارم بهش پیام داد ولی هربار بدون هیچ جوابی بلاکش کرد منم واسه پادرمیونی بهش پیام دادم فایده نداشت 🤦🏻‍♀️

گاهی برعکسه همه چی

اگه تونستی سعی کن با یکی دیگه اشنا شی 

شاید این حست اگه باهاش تو رابطه باشی از بین بره بعضی وقتا ما ادما از همه چی واسه خودمون رویابافی میکنیم ولی از رویا تا واقعیت فرسخ ها فاصله ست

مغرور مشو به خود که خواندی وَرَقی ،  زان روز حَذَر کن که ورق برگردد...                                              لطف بی حد تو یا رب، همه جا پیدا بود! کار این عبد خطاکار ولی حاشا بود... تو جفا دیدی و هربار به من خندیدی! من جفا کردم و هربار غمم دنیا بود! به زمین انس گرفتم که زمین گیر شدم، از سرم رفت... که مقصود زمین بالا بود! نور دادی و دلم رفت پی تاریکی... من در امروز، ولیکن نظرت فردا بود! 

اخی عزیز دلم 💔🥺قضیه شما مثل پسر خاله منه 4 سال عاشق یه دختر بود هزار بارم بهش پیام داد ولی هربار ب ...

هنوزم توی ذهنمه جالب اینه اصلا تو این فاز نیستم تا حالا تو عمرم وارد هیچ رابطه ای نشدم یا از هیچ کس خوشم نیومده فقط از اون خوشم اومد که ذره ای به من علاقه نداشت اما من به مدت ۷ سال حتی هرازگاهی‌ الانم به فکرشم (: