2777
2789
عنوان

شوخی احمقانه همسرم تو مهمونی

| مشاهده متن کامل بحث + 1011 بازدید | 51 پست
اخی بچه ها چقدر غصه خوردن🥲🥲🥲

خیلی غصه می خورن آخه بچه هام هم تحصیلگرده هستن هم خیلی محترمانه رفتار می کنن خیلی کوچه بازاری همسرم حرف میزنه تازه میگه مگه چیه ؟ شوخی عامیانه کردم  همه اینطورن

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فرجهم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

استارتر عزیزبحث یک عمر زندگیه وقتی پسرت از دختر خانم ناراضیه این خواستگاریو کنسل کنیدبزارید خودش همس ...

عزیزم ممنون برام پست گذاشتید بخدا دارم سکته می کنم از ناراحتی حتی می خواستم نشان براش بخریم اینا تاپیک ام رو ترکوندن چقدر بی در کن

استارتر عزیز چرا با همسرتون مهمونی میرین؟ حتی اگه شده سالی یکبار باشه با ایشون نرین مهمونی ، مهمونی رفتن مهم تره یا حفظ شخصیت شما؟؟؟؟ شما وقتی خودتون برای خودتون ارزشی قائل نمیشین انتظار دارین همسرتون ارزش قائل بشه؟؟؟ دیگه الان که دارین عروس و داماد دار میشین اصلا جالب نیست که جلوی جمع شخصیتتون بره زیر سوال ، اصلا و ابدا مهمونی نرین و بزارین همسرتون خودش بره ، اگر مهمونی سمت فامیل همسرتون هست بهانه بیارین و نرین ، اگر سمت خودتون هست من جای شما باشم به همسرم نمیگم که مهمونی دعوت شده و خودم و بچه ها میریم .

وقتی نمیتونین همسرتون و تغییر بدین بهتره از موقعیت هایی که ممکنه اونجا شخصیت شما پایین بیاد اجتناب کنین .

استارتر عزیز چرا با همسرتون مهمونی میرین؟ حتی اگه شده سالی یکبار باشه با ایشون نرین مهمونی ، مهمونی ...

عزیزم حالم خیلی بده تا پیک هم ترکید کاش برام برگردونه  می خواستم آروم شم حالم هزار برابر بدتر شد بعضی از کاربرا خوب / اهنمایی کردن   زندگی خودم پر از ایراده نمی خوام این سیکل همچنان ادامه دارباشه

استارتر عزیز چرا با همسرتون مهمونی میرین؟ حتی اگه شده سالی یکبار باشه با ایشون نرین مهمونی ، مهمونی ...

می تونین نی نی یا رو تگ کنید می خواشتم تا پیک رو بخونم اگه حالم بد نبود تاپیک نمی زدم

بخدا گرفتارم سالی دوسه بار مهمونی می ریم این از زندگی خودم اینم پسرم  نذاشتن دردودل کنم