2777
2789
عنوان

خدایا🖤😭

| مشاهده متن کامل بحث + 435 بازدید | 52 پست
میشه برای من ی صلوات بفرستبن 🖤خسته امممم ب امام زمان

چشم حتما

انشالله شماهم به هرچی میخایین برسین

دلم میخواد زندگیمو بدم دست یکی بگم اینو یه دقیقه میگیری؟ بعد فرار کنم 

واقعا ممنونمانشالله خدا هر چی میخایی بهت بده💙✨

عزیزی مهربون ♥️🌱

لطفا به نیت حاجتم صلوات یا حمد میفرستید.ممنونم زیبا ها♥️زني را مي شناسم من، که شوق بال و پر دارد، ولي از بس که پر شور است، دو صد بيم از سفر دارد... زني را مي شناسم من، که در يک گوشه ي خانه، ميان شستن و پختن، درون آشپزخانه... سرود عشق مي خواند، نگاهش ساده و تنهاست، صدايش خسته و محزون، اميدش در ته فرداست...زني را مي شناسم من،که مي گويد پشيمان است، چرا دل را به او بسته، کجا او لايق آنست... زني هم زير لب گويد، گريزانم از اين خانه، ولي از خود چنين پرسد،چه کس موهاي طفلم را، پس از من مي زند شانه؟.. زني با تار تنهايي، لباس تور مي بافد، زني در کنج تاريکي، نماز نور مي خواند...زني را مي شناسم من،که مي ميرد ز يک تحقير،ولي آواز مي خواند،که اين است بازي تقدير... زني با فقر مي سازد، زني با اشک مي خوابد، زني با حسرت و حيرت،گناهش را نمي داند... زني واريس پايش را، زني درد نهانش را، ز مردم مي کند مخفي، که يک باره نگويندش، چه بد بختي چه بد بختي... زني را مي شناسم من، که شعرش، بوي غم دارد، ولي مي خندد و گويد، که دنيا پيچ و خم دارد..زني مي ترسد از رفتن که او شمعي ست در خانه، اگر بيرون رود از در، چه تاريک است اين خانه...زني را مي شناسم من،که رنگ دامنش زرد است،شب و روزش شده گريه،که او نازاي پردرد است...زني را مي شناسم من،که ناي رفتنش رفته،قدم هايش همه خسته،دلش در زير پاهايش،زند فرياد که بسه... زني در کار چون مرد است، به دستش تاول درد است، ز بس که رنج و غم دارد، فراموشش شده ديگر، جنيني در شکم دارد...شخصا از خداوند مهربان مسئلت دارم آقایون عضو نی نی سایت رو عاقل و از اینجا بیرون کنه😒 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره من دقیقا ۹ سال پیش عاشقش شدم البته عشق اولم نبود اما ماندگارترین شد

هنوز فراموشش نکردی💔

یه پسری هس باهاش تو رابطه نیستماا ولی نزدیک دوساله نمیدم شایدکمتر یا بیشتر دنبالمه دوسم داره ولی من ...

اولب آینده خودت فکر کن 

من خیلی بد کردم 

ترمیم معدلم افتضاح 

یا کنکور اردیبهشت وسط درس خوندنم ابجیش یا رفیقم زنگ زد فلانی رفت ترکیه داغون شدم

خدا ب دلت صبر بده

ممنون 

فعلا که منتظر جواب  انتخاب رشته ام هستم

یا میرم پیش داداشم 🖤✨

یا دانشگاه 

تو هم مث من منتظر برگشتی ؟؟؟؟🖤🖤🖤

آره 

البته منتظرم التماس کنه 

اونجوری ک هرچی من التماس میکردم اون نابودترم میکرد💔

بیخیال بابا 

تو این مدت می‌تونستی یه بیزینس واسه خودت راه اندازی کنی کلی هم درآمد داشته باشی

می‌تونستی دو سه تا سفر بری 

می‌تونستی چندتا مهارت و هنر یاد بگیری 

می‌تونستی ساز یاد بگیری

درس بخونی

زبان بخونی

می‌تونستی ورزشی حرفه ای شروع کنی

می‌تونستی از لحظه لحظه ات‌ لذت ببری

آدما میان و میرم هیچکسی موندگار نیست 

حالا بهم هم میرسیدین‌ بالاخره مرگ شمارو از هم جدا میکرد یک روزی 

پس زیاد بازی این دنیارو جدی نگیر خنده داره به خدا 

شاید دلت هیچی حالیش نیست ولی به زور هم که شده تلاش کن فراموشش کنی فقط کافیه تو بخوای فراموشش کنی

اون پاسخ های بی رحمانه رو یادت بیار و مرورش‌ کن سعی کن به خودت برسی واسه خوشحالی خودت تلاش کنی مشغول کن خودتو 

اسفند۹۹ روز دوشنبه ساعت ده صبح هیچوقت یادم نمیره، دیگه اون آدم سابق نشدم💔 آرزوهام پودر شد، خدایا میبینی؟ من خیلی وقته مردم فقط جسمم اینجاست💔 ثانیه به ثانیه که میگذره قلبم بیشتر مچاله میشه💔مادرم اشک هامو که میبینه دلش می‌شکنه💔از بابام متنفرم که باعث  این حال  بدم شد💔 از خدا پرسیدن بدترین عذاب واسه یه انسان مظلوم چیه؟ گفت بال هاش شکسته بشه💔 امام حسین آخرین امیدم به توعه یادته چهل شب برات نماز شب خوندم به حرمت همونا نجاتم بده💔روزگار بدی رو میگذرونم برام دعاکنید شاید نفس یکی از شما حق باشه💔الان حاضرم همه چیزمو بدم فقط خوب بشم💔افسردگی لعنت بهت💔تا ابد حسرت دندونپزشکی شهید بهشتی موند رو دلم💔خدایا تروخدا😭😭😭باید از سمت خدا معجزه نازل بشود تا دلم باز دلم باز دلم، دل بشود⁦❤️⁩                                                «چه بسیار تقدیرها که به تدبیرها میخندند»من این جمله رو زندگیش کردم💔                                         من خیلی وقته مردم فقط جسمم اینجاس🙃💔            ما همیشه از کسایی که دوسشون داریم ضربه میخوریم💔 شدم مثل دختر بچه ای که تنهایی با عروسکاش بازی می‌کنه💔  گاهی وقتا از تنهایی و شدت غم شده شش ماه اصلا از خونه بیرون نرفتم پس با من از تنهایی و غم حرف نزن💔 میگن دردی که تورو نکشه قوی ترت می‌کنه ولی من میگم می‌کشه ولی جوری که هر ثانیه می‌میری💔 خدایا من از درگاهت با دل شکسته چشم گریون و قلب پراز درد نا امید و دست خالی برگشتم💔
فداتشم ✨💙

🌹♥️

لطفا به نیت حاجتم صلوات یا حمد میفرستید.ممنونم زیبا ها♥️زني را مي شناسم من، که شوق بال و پر دارد، ولي از بس که پر شور است، دو صد بيم از سفر دارد... زني را مي شناسم من، که در يک گوشه ي خانه، ميان شستن و پختن، درون آشپزخانه... سرود عشق مي خواند، نگاهش ساده و تنهاست، صدايش خسته و محزون، اميدش در ته فرداست...زني را مي شناسم من،که مي گويد پشيمان است، چرا دل را به او بسته، کجا او لايق آنست... زني هم زير لب گويد، گريزانم از اين خانه، ولي از خود چنين پرسد،چه کس موهاي طفلم را، پس از من مي زند شانه؟.. زني با تار تنهايي، لباس تور مي بافد، زني در کنج تاريکي، نماز نور مي خواند...زني را مي شناسم من،که مي ميرد ز يک تحقير،ولي آواز مي خواند،که اين است بازي تقدير... زني با فقر مي سازد، زني با اشک مي خوابد، زني با حسرت و حيرت،گناهش را نمي داند... زني واريس پايش را، زني درد نهانش را، ز مردم مي کند مخفي، که يک باره نگويندش، چه بد بختي چه بد بختي... زني را مي شناسم من، که شعرش، بوي غم دارد، ولي مي خندد و گويد، که دنيا پيچ و خم دارد..زني مي ترسد از رفتن که او شمعي ست در خانه، اگر بيرون رود از در، چه تاريک است اين خانه...زني را مي شناسم من،که رنگ دامنش زرد است،شب و روزش شده گريه،که او نازاي پردرد است...زني را مي شناسم من،که ناي رفتنش رفته،قدم هايش همه خسته،دلش در زير پاهايش،زند فرياد که بسه... زني در کار چون مرد است، به دستش تاول درد است، ز بس که رنج و غم دارد، فراموشش شده ديگر، جنيني در شکم دارد...شخصا از خداوند مهربان مسئلت دارم آقایون عضو نی نی سایت رو عاقل و از اینجا بیرون کنه😒 

بیخیال بابا تو این مدت می‌تونستی یه بیزینس واسه خودت راه اندازی کنی کلی هم درآمد داشته باشیمی‌تونستی ...

هعیییی 

وقتی نه گوشی دارم نه اجازه اینکه برم بیرون رو ندارم 

به نظرت چطور خوب بشم 

یا تو خونه ای هستم که داداشم جلو چشام مرد💔

هعیییی وقتی نه گوشی دارم نه اجازه اینکه برم بیرون رو ندارم به نظرت چطور خوب بشم یا تو خونه ای هستم ک ...

باور کن بدتر از تو هم هستن اونقدر دیدم دخترایی که شرایط وحشتناک تری دارن 

ببین به این چیزا فکر نکن

متوجه شدم کنکوری هستی

بکوب بخون به چیز خفن قبول شو بزن دهن اونی که ولت کرد و اونایی که محدودیت کردن دانشگاهتم‌ بزن شهر دور به شهری که بهت خوش بگذره 

خلاصه تنها درس می‌تونه نجاتت‌ بده همین بلند شو نزار یه دختر شکست خورده باشی بهت نمیاد اینجوری باشی بلند شو خودتو جمع کن 

اسفند۹۹ روز دوشنبه ساعت ده صبح هیچوقت یادم نمیره، دیگه اون آدم سابق نشدم💔 آرزوهام پودر شد، خدایا میبینی؟ من خیلی وقته مردم فقط جسمم اینجاست💔 ثانیه به ثانیه که میگذره قلبم بیشتر مچاله میشه💔مادرم اشک هامو که میبینه دلش می‌شکنه💔از بابام متنفرم که باعث  این حال  بدم شد💔 از خدا پرسیدن بدترین عذاب واسه یه انسان مظلوم چیه؟ گفت بال هاش شکسته بشه💔 امام حسین آخرین امیدم به توعه یادته چهل شب برات نماز شب خوندم به حرمت همونا نجاتم بده💔روزگار بدی رو میگذرونم برام دعاکنید شاید نفس یکی از شما حق باشه💔الان حاضرم همه چیزمو بدم فقط خوب بشم💔افسردگی لعنت بهت💔تا ابد حسرت دندونپزشکی شهید بهشتی موند رو دلم💔خدایا تروخدا😭😭😭باید از سمت خدا معجزه نازل بشود تا دلم باز دلم باز دلم، دل بشود⁦❤️⁩                                                «چه بسیار تقدیرها که به تدبیرها میخندند»من این جمله رو زندگیش کردم💔                                         من خیلی وقته مردم فقط جسمم اینجاس🙃💔            ما همیشه از کسایی که دوسشون داریم ضربه میخوریم💔 شدم مثل دختر بچه ای که تنهایی با عروسکاش بازی می‌کنه💔  گاهی وقتا از تنهایی و شدت غم شده شش ماه اصلا از خونه بیرون نرفتم پس با من از تنهایی و غم حرف نزن💔 میگن دردی که تورو نکشه قوی ترت می‌کنه ولی من میگم می‌کشه ولی جوری که هر ثانیه می‌میری💔 خدایا من از درگاهت با دل شکسته چشم گریون و قلب پراز درد نا امید و دست خالی برگشتم💔
منی ک شوهرمه و تا الان خونه نیومده گفتم این بار نوبت توعه برای من تلاش کنی تا اعتمادمو درس کنی تلاش ...

واقعا 

چه بد 

انشالله مشکلت حل بشه 

صبح برات یه یاسین میخونم🙏💔