خانم داوودی هستم .مشاور و درمانگر طب سنتی وتشخیص بیماری ها ازروی عکس زبان.. و درمان انواع بیماریهای زنانه و مردانه وزیبایی وپوست ومو و تناسب اندام.میتونم درهرزمینه بیماری و درمانی کمکت کنم.... اللهم عجل لولیک الفرج.
ببخشید موی زیر پوستی رو چجوری در بیاریم خیلی زیر پوسته انگار تو گوشته یک لایه اومده روی پوست و سنگ پا زدم کیسه کشیدم و با سوزن اومدم در بیارم خون میآید چه کار کنم کلافم دارم دق می کنم انگار یک لایه اومده روی پوست کمپرس گرم گذاشتم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
عزیزجان اگه خیلی عمقی رفته زیر پوست و مو ضخیم هستش تنها راه چاره ش بری بزشک به برش میزنه ومو رو خارج میکنه در غیر اینصورت میشه مو برگشتی و دردسر عمل جراحی وتیغش رو باید به جون بخری
خانم داوودی هستم .مشاور و درمانگر طب سنتی وتشخیص بیماری ها ازروی عکس زبان.. و درمان انواع بیماریهای زنانه و مردانه وزیبایی وپوست ومو و تناسب اندام.میتونم درهرزمینه بیماری و درمانی کمکت کنم.... اللهم عجل لولیک الفرج.
خواستی شماره مو سیو کن ایتا کانال طب سنتی دارم و بهم شخصی پیام بده وعکسشو بفرست بیشتر راهنماییتون کنم
09015230873
خانم داوودی
یعنی چی الان باید جراحی کنم دکتر چی باید برم برش بده
احتمالاً دکتر پوست عزیزم
بپرس از کلینیک ها راهنماییت میکنن