2777
2789
عنوان

خانمها یه سوال

143 بازدید | 13 پست

سلام خانمها یه سوال همسر من به خانوادش از نظر مالی کمک میکنه در حالی گه پدر شوهرم زنده ان و حقوق دارن و خواهرشون هم ازدواج کردن اما از همسر من پول میگیرن و ایشون هم به من هیچی نمیگن میخواستم ببینم اگر من راضی نباشم این کار درسته 

درصورتی که برای تو چیزی کم نذاره و تو در رفاه باشی بله درسته

میگم زشت نیست یه اقایی هزار و اندی ساله منتظره ۳۱۳ نفره؟😔😔😔 .... روزی میاید از سوی مهربانی ... بیاین همگی دعا کنیم تا زودتر بیاد ... الهم عجل لولیک الفرج ... 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

آره چون پول شما نیست اگا پول شما باشه و دزدکی بده گناهه اما پول خوذش اشکال نداره.بعدشم بیخیال دوست عزیزم اگه واسهدشما کم نمیذاره بهش گیر نده

با مهربانی زندگی کنیم و لبخند بزنیم همه خوبند.
سخت نگير حتما احتياج دارن

میدونم که نیازی ندارن ریخت و پاشه الکی زیاد دارن خواهر شوهرم خودش شاغله ازدواج کرده و قبل ازدواج والا همسرم خرج دانشگاهش رو میداد اما پرو پرو بر میگشتن میگفتن هیچ کمکی به ما نمیکنه

آره چون پول شما نیست اگا پول شما باشه و دزدکی بده گناهه اما پول خوذش اشکال نداره.بعدشم بیخیال دوست ع ...

اخه همسرم دیگه بیش از حد داره براشون خرج میکنه  وقتی خواهرش ازدواج کرده چرا باید از برادرش پول بگیره من خودم ادمی هستم که کم خرجم چون میدونم نداره باید قسط بده خرج خونه و ی فسقلی هم دارم که پر خرجه از این ناراحتم که که میدونم دیگه پول رو بر نمیگردونن و اصلا هم به روی خودشون نمیارن که پسرشون از کجا باید بیاره  

وایییی خیلی زور داره شوهر منم اینجوریه ..من قناعت میکنم ک جمع کنیم این میده ب اونا ک ریخت و پاش کنن

اره دوستم میبینی خیلی زور داره نمیگم برای من کم میزاره نه اما سوالم اینه چرا باید خرج خواهر ازدواج کردش رو بده به این چه ربطی داره 

اره دوستم میبینی خیلی زور داره نمیگم برای من کم میزاره نه اما سوالم اینه چرا باید خرج خواهر ازدواج ک ...

میفهمم چی میگی کاملا درکت میکنم ..من ک حلال نمیکنم

خدایا با تمام وجودم دوست دارم ممنون که توی تک تک لحظات در کنارمی