2777
2789

شوهرم هر چی آهنگ غمیگنه مخصوصا از چاووشی رو دایم پلی میکنه منم میره رو اعصابم و هر چی کیلیپ با آهنگ غمگین و داتنگی تو اینستا لایک کرده 

من ناراحت میشم همش حس میکنم حتما پشتشی چیزی هس چون من خودم اگ دلم بگیره یا ناراحت باشم آهنگ غمگین گوش میدم 

بعد دیشب هی داشت این کیلیپ هارو میدید لایک میکرد من عصبی شدم گفتم چته مث پسر بچه هایی ک شکست عشقی میخورن آهنگ دپ گوش میدی خجالت نمیکشی گف خفه شو چ ربطی داره گفتم ربط داره و قاطی کرد و قهر..

ب نظرتون

من زیادی حساسم یعنی؟

خدایا شکرت من خیلی خوشبختم خدایا شکرت ب هرچی ک خواستم‌ رسیدم🌻قانون جذب🌻

اینا به کنار،بهت گفت خفه شو؟؟؟؟😐🤦‍♀️

چندوقتیه خیلی حالم بده اصلا نمیدونم یهو چیشد که اینجوری شد فقط میدونم دیگه نمیتونم از ته دلم شاد باشم و بخندم😭تو بدترین دوران زندگیم گیر افتادم و تو اوج جوونیم دارم پیر میشم😔لطفا واسه رو به راه شدن زندگیم برام صلوات بفرستید و دعام کنید دوستان🙏

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خدایی ب هرچیزی بدبین نباشین یکی حالش بااهنگ غمگین خوبه یکی بااهنگ شاد دلیل نمیشه ک طرف ب یادیکی دیگس یاازشماخسته شده ک من خودم گاهی اهنگ شادگوش میدم گاهی غمگین شوهرمم همینطور

نه بابامردها مثل ما نیستند داداشم آهنگ غمگین گذاشته بود زنگش زدم گفت نه بخدا چیزی نیست فقط خوشم اومد ...

اه چی بگم اخه خستم کرده

خدایی ب هرچیزی بدبین نباشین یکی حالش بااهنگ غمگین خوبه یکی بااهنگ شاد دلیل نمیشه ک طرف ب یادیکی دیگس ...

با خودم همش میگم الان یکی ببینه تو اینستا این چیزارو لایک میکنه چی فک میکنه

زیاد گیر نده کار بدی نکرده که.سرشو گرمتر کن به زندگی و بچه داری و خرید و کارهای تعمیراتی خونه وقت نکنه اگه فکرمیکنی زیاد اینستا می‌چرخه.مستقیم ضایع کردن کار خوبی نیست هرکس باشه ناراحت میشه.اگه شک داری باید غیر مستقیم رفتار کنی.یا مثلا با خنده میگفتی 

با خودم همش میگم الان یکی ببینه تو اینستا این چیزارو لایک میکنه چی فک میکنه

ببین ب خدایه مدت حرف مردم واسم خیلی مهم بود ب حدی ک خودمو ازارمیدادم الان ب یورمم نیست این مردم وقتی بمیری بعد مراسم توفکر اینن ناهارشونو با نوشابه زرد بخورن یامشکی چراباید بخاطر حرفاشون زندگی کوتاهو ب خودمون تلخ کنیم

زیاد گیر نده کار بدی نکرده که.سرشو گرمتر کن به زندگی و بچه داری و خرید و کارهای تعمیراتی خونه وقت نک ...

میگه سلیقه آهنگ من ب خودم ربط داره ب اینم نباید گیر بدی

ببین ب خدایه مدت حرف مردم واسم خیلی مهم بود ب حدی ک خودمو ازارمیدادم الان ب یورمم نیست این مردم وقتی ...

چ خوب گفتی