2777
2789
عنوان

اتل متل یه مورچه🐜🐜🐜

| مشاهده متن کامل بحث + 322 بازدید | 44 پست

اتل. متل. یه کوچه

پر بود پر مورچه

یه مرد خرس گنده

پاشو لگد کرد

موضوع  تاپیکش کرد

اهای مردک. گنده

میازار مور کوچه

که بار داره کلوچه

برو ارش عذر بخواه

چون جون  داره قد تو ی خرس گنده😂😂😂

مگ تو کار نداری

سر بسرش میزاری

با ریتم و آواز بخون 

شعر منو فان ندون😎. 

🍁🍁🍷🍷🍁🍂🍁🍂🍷🍷🍷......  پاییز  دلهاست  ... و هوایش بارانی است... مبادا دلی را  تو برنجانی.... 💔💔❤️‍🔥🍷🍂🍂🍂🍁🍂🍂🍂

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خرخونم که هستی ماشاللا

🙂😂

هم فرشته اولا بولرم و هم شیطان،  بستگیسی وار من ایشیخ لیخ اولاسان یا ججلیخ:)          https://daigo.ir/secret/21646061130                                                 🙃 لینک چت🙃                                       کنکوری ۱۴۰۷ 😍عاشق رشته تجربیم 😊 تلاش میکنم تا به هدفی که دارم برسم 🎀چه شب بیداری هایی که تحمل کردم و تحمل خواهم کرد😴 خدایا کمکم کنم منم قول میدم صدمو بزارم عاشقتم خداجونم 💓میام سایت به دوستام سر میزنم این تنها تفریح من در این روزاست 🙇🏻‍♀مهم آخرشه که شیرینه پس تحمل میکنم🙃یه بار شکست بدی خوردم ولی تونستم دوباره پاشم😊اخلاق و رفتارم تو سایت با واقعیتم خیلی فرق داره و در واقعیت خیلی آرومم و کم حرف🤷🏻‍♀ هر وقت خسته شم و ناراحت فقط گوش کردن آهنگ آرومم میکنه🥺یه دختر ترکم و به ترک بودنم افتخار میکنم.😍طرفدار تیم تراکتور هستم طرفدار تیم تراکتور بودن دلیه مهم نیست ببازیم یا ببریم چون که تراکتور همیشه برای ما قهرمانه💓

اتل. متل. یه کوچهپر بود پر مورچهیه مرد خرس گندهپاشو لگد کردموضوع تاپیکش کرداهای مردک. گندهمیازار مو ...

عالی به خدا😂😂😂

کاربر مرد هستم🧔🏼🧔🏼🧔🏼   /11228/

عالی به خدا😂😂😂

سلام برادر 

تا تو.باشی برا من تاپیک نزنی😂😂

🍁🍁🍷🍷🍁🍂🍁🍂🍷🍷🍷......  پاییز  دلهاست  ... و هوایش بارانی است... مبادا دلی را  تو برنجانی.... 💔💔❤️‍🔥🍷🍂🍂🍂🍁🍂🍂🍂

چه خبرا خانواده خوبن؟سلام برسون

سلامت. باشی 

به کدومشون😃

نه شما گفتی بازم تاپیک فان بزن منم زدممثل اون قوقولی قوقو بیدارشین

عالی بود. دمت گرم... 

ممنون..ک به فکر اجیتونیـ

راستی اهل کجایی شما..