2777
2789
عنوان

چه توصیه‌ای برای دانشجوی ترم اولی دارید🥰⁉️البته به جز •••😂

| مشاهده متن کامل بحث + 515 بازدید | 43 پست
ارتباطات خوب بساز ولی با هرکی دوست نشوانجمن بروسعی کن با اساتید خوب باشی و اونایی ک میتونن برا ارشد ...

ممنون مهربون بابت توصیه هات

درمورد انجمن بیشتز میگی 

تصوری ندارم انجمن چی؟

خدا جونم من خودم رو جمع و جور میکنم ولی حال دل داداشم رو خودت خوب کن❤️‍🩹

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اسه برو اسه بیا

در مورد شغل پدرت و مسائل مالی با کسی صحبت نکن 

سفره دلتو پیش هر کی وا نکن 

مواظب سواستفاده مالی و انواع دیگه بچه ها باشن 

دانشگاه با انواع ادما مواجه میشی

ولی اگه عاقل باشی بهترین دوستاتو از همون دانشگاه انتخاب میکنی و بهترین دوران زندگیت میشه

ولی به پسرا به نظرم سلام هم نکن 

رل نزن 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!

همزمان با درس هایی که می‌خونی مهارت های مرتبط با رشته ت رو یاد بگیر ،  اینکه بگی دانشگاه دارم نمیرسم خیلی مسخره ست  الان نتونی خودتو ارتقا بدی مدرکت بعداً در حد یه کاغذ پاره ارزش داره توی دانشگاه قرار نیست تو رو متخصص کنن قرار نیست مهارت هایی که توی کار نیاز داری رو بهت آموزش بدن ، تخصص زمانی به دست میاد که مهارت هات رو خودت زیاد کنی که وقتی فارغ التحصیل شدی حرف برای گفتن داشته باشی و روی هوا بزننت

اگر میخوای یه مدرک بگیری که بذاریش دم کوزه آب شو بخوری داستان فرق می‌کنه 

باز خاکستری شدی‌ یا وضعیت سفیده ؟ خوندن اینجا ارزشش رو داره که به هدفت دیرتر برسی ؟ ولگردی رو بذار کنار دختر برو به کارت برس 💵💲💸یه ضرب المثلی وجود داره که میگه میخوای نفهمم بسوزی ؟ این یعنی طرف انتخاب می‌کنه که نفهمه تا با نفهمیدنش تو رو بسوزونه ، اگر بخوای باهاشون وارد جر و بحث بشی انقدر توی نفهمیدن ثابت قدمن که هرگز اون بحث به نتیجه نمی‌رسه ، از یه جایی به بعد کلمه ها نمیتونن این سطح از نفهمیدن رو پوشش بدن و چون طرف برای نفهم موندن به ابزار نیاز داره ممکنه به فحاشی هم رو بیاره یه نصیحت دوستانه برات دارم به محض اینکه دیدی طرف مقابلت انتخاب کرده که نفهمه تا بسوزی به جای سوختن دست از تلاش برای فهموندن حرفت بردار چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه این امضا رو اینجا گذاشتم که یادم بمونه اگر حرفم رو گفتم و باز طرف مقاومت داشت نسبت به فهمیدن و داشت پرت و پلا می‌گفت به خودم یادآوری کنم که دست از تلاش بردارم چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه ، اگر من یادم رفت شما یادم بیارید 😁 تجربه زایمان طبیعی بسیار آسون https://www.ninisite.com/discussion/topic/14642819/%D8%A8%DB%8C%D8%A7%DB%8C%D8%AF-%D8%A7%D8%B2-%D8%AA%D8%AC%D8%B1%D8%A8%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86-%D8%B7%D8%A8%DB%8C%D8%B9%DB%8C%D9%85-%D8%A8%DA%AF%D9%85

اسه برو اسه بیادر مورد شغل پدرت و مسائل مالی با کسی صحبت نکن سفره دلتو پیش هر کی وا نکن مواظب سواستف ...

خیلی ممنون

راستش یکی از دغدغه هام همین شغل پدر و وضعیت مالی و اختلاف طبقاتی با بچه های دیگه ست🥲یکم خجالت میکشم

خدا جونم من خودم رو جمع و جور میکنم ولی حال دل داداشم رو خودت خوب کن❤️‍🩹