2777
2789
عنوان

شما هم تو دعوا با شوهرتون اینجوری هستین

| مشاهده متن کامل بحث + 308 بازدید | 21 پست
مردا بعضی وقتا میزنن ولی بعدش پشیمون میشن

اگه پشیمون بشن حداقل یه امیدی هست

آقایون درخواست دوستی ندین میترکونم کاربریتونو🍃متاهل و متعهد به همسر💍عاشق کتاب همسر زندگی و روانشناسی 🍃دانشجوی روانشناسی 🍃اطلاعات شخصی درباره زندگی شخصیم نمیدم 🍃آقایون ریپلای نکنن🍃ازسال98خواننده خاموش بودم 🍃درخواست دوستی هیچ کسی پذیرفته نمیشود لطفا به اعتماد ها خیانت نکنید💛

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

دعوا بالاخره ی مقصر داره عزیزم زندگی همین نیست دعوا کنی بعدش طلاق بگیری وگرنه میموندی خونه بابات

اوایل سر اینکه چرا با شعله زیاد غذا رو گرم میکنی دعوای شذید میکرد 

چرا دیگ قشنگ رو شعله نیست

چرا قالی تو مرکز نیست 

برا اینا دعواییییی شدید کرده

هر وقت عشق قبلی رو میدید دعوا راه مینداخت مثلا یه بارش بش گفتم بریم یه مغازه ای جلو تر هست بعد گفتم اشتباه کردم انگار اون دست خیابون بود  ، تو ماشین یه جوری زدم گفت تو مسخرم کردی چون عشق قبلیش و دیده بود سر چیزای. الکی 

میشن قطعا

الان دید دارم پیاز و با روغن زیاد سرخ میکنم میخواستم دو پیازه درست کنم بدم ب مامانشینا،  گفتم ک خوشمزه بشه ، اخه غذاهای مامانش اینقد چربه ،وگرنه من رعایت میکنم

همینه ک گفنم اینقد دعوا کرد ک حد نداشت

کسی مگه هست دست رومادرش بلندکنه؟ بعدشم یه موقع میبینی کنترلشونو ازدست میدن

منم حرفم همینه ، چرا کنترلشون رو برای مادرشون از دست نمیدن ؟ کنترلی که از دست بره ، باید برای همه از دست بره نه فقط زن بی نوا