2777
2789

بچه ها هر بار شوهرم بام دعوا میکنه ک کلی فحش و ... میده ، اوایل میزد الان ن ، چون دخترم بزرگه دیگه.

صد بار تو ذهنم ب طلاق فکر میکنم میگم چیکار کنم چیکار نکنم شما هم اینجوری هستین 

یعنی انگار متعلق ب اینجا نیستم

کتک زدن که صد درد صد خوب نیست 

فوش دادن هم اصلا کار درستی نیست 

اما اینکه جلوی دخترتون مراعات می‌کنه یکم جای امتیاز داره

آقایون درخواست دوستی ندین میترکونم کاربریتونو🍃متاهل و متعهد به همسر💍عاشق کتاب همسر زندگی و روانشناسی 🍃دانشجوی روانشناسی 🍃اطلاعات شخصی درباره زندگی شخصیم نمیدم 🍃آقایون ریپلای نکنن🍃ازسال98خواننده خاموش بودم 🍃درخواست دوستی هیچ کسی پذیرفته نمیشود لطفا به اعتماد ها خیانت نکنید💛

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

۱۴ ساله عروسی کردم ازاول خیلی مشکل داشتیم 

همش اسم زنا ی دیگه رو میورد من و اصلا قبول نداشت ، وقتی عشق سابقشو میدید ک فامیله دعوام میکرد و میزدم  ، 

یعتی اگه عقل الانو داشتم میرفتم دختررمم کوچک بود راحتر بودم، الانم خسیسه خورد و‌خوراک میده ،ولی حرج خونه لباس خیلی به سختی 

نمیتونم گذشته رو فراموش کنم  

اره

منم به خود کشی 

طلاق 

قتل 

بدون خبر دادن ترک کردن منزل و گم و گور شدنم 

و خیلی چیزای دیگه فکر میکنم 

من حتی توی اوج فروپاشی خودم سعی کردم حال یکی دیگه رو خوب کنم، متاسفانه خیلی مهربونم و دل رحم ( -_-)درخواست دوستی پذیرفته نمیشود حتی شما

هیچچچچچچچچ وقت پشیمون نشده حتی موقعی ک زده یکباااار نشده معذرت خواهی کنه خستمه خیلی خیلی دلم گرفته

ولی من شوهرم اینطوری نیست چن بار پیش اومده مثل چی زدتم سیاه وکبودم کرده ولی بعدش حتی اگه مقصربودم اومده عذرخاهی