2777
2789

یه دختری تو مدرسمون بود ،ازون دخترا بود که هر روز از یه پسر جدید حرف میزد و خلاصه خیلی پسر باز بود،

آخر سال که شد با حلقه میومد مدرسه و همش پز نامزد پولدارشو میداد.

یه سالی ازون موقع میگذره و چند روز پیش اتفاقی توی یه ماشین لاماری دیدمش.

نمیفهمم ازدواج تو سن پایین چه فایده ای داره وقتی فقط جوونی حروم میشه

٬٬ کسی که زخمش خوب شه، چسب زخمشو میندازه دور  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا اگه شوهر پولدار و پایه و اهل دل باشه خیلیم خوبه برد تو زندگی با اوناست 

ولی در مورد جمله اولا قضاوت نکن چون حدف زدن و آشنایی خرابی نیست دوما دخترایی که با پسرهای زیادی آشنا میشن دیگه میفهمن کدوم پسر خوبه کدوم بد 

دیگه منتظر خواستگار نشستن هیچ فایده ای نداره 

برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید

خب اونا میدونن چطور باید با بقیه ارتباط بگیرن و چطور حرف بزنن

همیشه هم اینطور که میگی نیس

آشنایی و صحبت کردن با پسرا هم نشانه خراب بودن دختر نیس

شایدزندگی آن جشنی نباشدکه آرزوشوداشتی٬اماحال که دعوت شدی زیبا برقص🙂♥️

مبارکش باشه، چند تا شماره بازی ادم رو خراب نمی کنه. اینطوری دیگران رو قضاوت نکن

مجردی توی ایران هم همچین آشنا دهن سوزی نیست که حروم بشه جوانیش

مثلا شما توی مجردی ، چه جوونی میخوای بکنی

بری سفر دور دنیا

دیسکو بری

دوست پسر بگیری

دقیقا جوونی کردن چیه

والا اگه شوهر پولدار و پایه و اهل دل باشه خیلیم خوبه برد تو زندگی با اوناست ولی در مورد جمله اولا قض ...

درست میفرمایید اما آخه دختر ۱۵ساله چی از آشنایی و ازدواج میفهمه

٬٬ کسی که زخمش خوب شه، چسب زخمشو میندازه دور  

اونا زود وارد روابط چنسی میشن واسه همین ازدواجم دگ براشون چیز جدیدی نداره

🩷ففروا الی الله به سوی خدا فرار کنید🩷یکده ابوکلاش و یاکله ابو چزمه🥲 به ظاهر خودت هرچقد میخوای برس اصلا برو سی کیلو ژل بزن اما درمورد ظاهر دیگران حرف نزن🫡 چند تا دارو مینویسم اگه خواستید تحقیق کنید استفاده کنید قطره پرسیکا و دنتول برای دندان / ایبروگل برای مشکلات گوارشی / قرص ویتاگنوس برای مشکلات زنانه🤍 یادمون نره برای ظهور، برای شادی روح شهدا و اموات، برای سلامتی و آرامش همه کسایی که بهمون خیری رسوندن دعا کنیم و صلوات بفرستیم

حقیقتا دخترای الان خیلی بیشتر از من ۳۵ ساله میفهمن 

نه اینکه بگم سن کم ازدواج خوبه ابدا ولی واقعا شوهر خوب و همراه داشته باشن خوبه 

برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید