2777
2789
عنوان

ت هوای بارونی مثل امروز چی کار میکنین😁😁

| مشاهده متن کامل بحث + 4251 بازدید | 395 پست

تو بندر هستیم لب ساحل بودم 

اینجا از بارون اینا خبری نیست  اینجا 🤝

من سال ۸۸عضو نی نی سایت بودم دقیقا وقتی پسرم بدنیا آمد با این سایت آشنا شدم و تا سال ۹۷هم تو سایت بودم ولی بنا ب دلایلی از سایت رفتم و تو سال۱۴۰۱باز آمدم تو سایت اینجا برام دلگرمی و سرگرمی هست لطفا دل همو نشکنیم ‌چونکه هیشکی همو نمیشناسه ب کارما هم اعتقاد داشته باشین و لطفا برای نیت من خواستین صلوات بفرستین و لایک کنید منم برای نیت شما صلوات میفرستم انشالله همه مشکلشون حل بشه و ب مراد دلشون برسن زندگی خیلی کوتاه هست قدر داشته هاتون رو بدونید 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو بندر هستیم لب ساحل بودم اینجا از بارون اینا خبری نیست اینجا 🤝

💔😂ولی سمت ما حسابی بارون 

ی دختر شمالی ک منطق گرا و سعی میکنه تمام حرفاش منطقی باشه😁ی ادم شوخ طبع ک براش انسانیت مهم تر از جنسیتِ 😊😅

💔😂ولی سمت ما حسابی بارون

خوشبحالتون 😒

من سال ۸۸عضو نی نی سایت بودم دقیقا وقتی پسرم بدنیا آمد با این سایت آشنا شدم و تا سال ۹۷هم تو سایت بودم ولی بنا ب دلایلی از سایت رفتم و تو سال۱۴۰۱باز آمدم تو سایت اینجا برام دلگرمی و سرگرمی هست لطفا دل همو نشکنیم ‌چونکه هیشکی همو نمیشناسه ب کارما هم اعتقاد داشته باشین و لطفا برای نیت من خواستین صلوات بفرستین و لایک کنید منم برای نیت شما صلوات میفرستم انشالله همه مشکلشون حل بشه و ب مراد دلشون برسن زندگی خیلی کوتاه هست قدر داشته هاتون رو بدونید 

من خودم به شخصه تریاک میکشم👌🤌🤣🤣💔

کاش آنقدر آب داشتیم تا جهنم را خاموش کنیم و ای کاش آنقدر آتش داشتیم که بهشت را بسوزانیم تا مردم خدا را برای خودش بپرستند(زرتشت)😅🗿

خوشبحالتون 😒

😂😂💔بیا متو بزن عزیزم شاید آروم شدی

ی دختر شمالی ک منطق گرا و سعی میکنه تمام حرفاش منطقی باشه😁ی ادم شوخ طبع ک براش انسانیت مهم تر از جنسیتِ 😊😅

😂😂💔بیا متو بزن عزیزم شاید آروم شدی

اگگگ گگگ گگگ

من خودم به شخصه تریاک میکشم👌🤌🤣🤣💔

😂😂😂💔💔ب ما هم بده نامرد تنها تنها🤣🤣

از پنجره بارون رو نگاه میکنم و لذت میبرم.

ااونجا هم داره بارون میاد😁😁🤣

من ک با صدای بارون یکم خوابیدم 

دوباره تاپیک زدم بیایم

واقعااااااا دلم میخواست بلند شم بگم سر جدتون ساکت معلوم نیست چند نفر بودن داد میکشیدن هاهاها ی چی می ...

کاش میشد بری بهشون تذکر بدی واقعا بعضیا فرهنگ همسایه داری ندارن

ببخشینا ولی تو نمیتونی بهترین دوستم باشی چون تو "آهنگام" نیستی.🎶🪄کاربری دست سه نفره🐾

😂😂😂💔💔ب ما هم بده نامرد تنها تنها🤣🤣

چشممم

چایی نباتت رو بیار🤣🤣💔

کاش آنقدر آب داشتیم تا جهنم را خاموش کنیم و ای کاش آنقدر آتش داشتیم که بهشت را بسوزانیم تا مردم خدا را برای خودش بپرستند(زرتشت)😅🗿

😂😂🤣جانم؟

دلم  باروووون میخواد 

الان که آمدم خونه دارم چای میخورم